Οι κινήσεις της Λετονής μετά το φόνο Λεωνίδη… Παραδέχεται ότι πήρε το όχημα, δε λέει κουβέντα για τον σύντροφο της

0
125

Παραδέχτηκε ότι παρέλαβε το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκαν οι εκτελεστές στη σκηνή η Λετονή, αλλά δεν λέει κουβέντα για τον σύντροφο της ο οποίος καταζητείται – Η εμπλοκή της στη δολοφονία Λεωνίδη ως συνεργός – Υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών και για δεύτερη υπόθεση που αφορά εκβιασμό Ρώσου επιχειρηματία με ροζ βίντεο

Η 32χρονη Λετονή, που συνελήφθη χθες στο γραφείο ενοικιάσεως στο οποίο εργάζεται, παραδέχτηκε ότι είναι το πρόσωπο που απομάκρυνε το όχημα ενοικιάσεως με το οποίο μεταφέρθηκαν οι εκτελεστές στο σημείο που διαπράχθηκε η δολοφονία Λεωνίδη. Εκεί τους μετέφεραν τα δύο πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση ως οι «μεταφορείς». Ο ένας εκ των δύο είναι ο αδελφός του συντρόφου της.

Οι κινήσεις της Λετονής μετά το φόνο

Ανακρινόμενη η Λετονή παραδέχτηκε ότι 15 λεπτά μετά τη δολοφονία δέχτηκε τηλεφώνημα από το σύντροφο της οποίος της ανέφερε ότι επειγόντως θα έπρεπε να πάει έξω από το εστιατόριο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα για να παραλάβει αυτοκίνητο για το οποίο της έδωσε αριθμούς εγγραφής και να το απομακρύνει από το μέρος.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο, που το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκε έξω από το γραφείο ενοικιάσεως, στο οποίο και η 32χρονη Λετονή εργάζεται.

Ακολούθησε συνάντηση με το σύντροφο της σε ξενοδοχείο της Λεμεσού με σκοπό να της παραδώσει τα κλειδιά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ανακρινόμενη η 32χρονη είδε ότι ήταν αναστατωμένος αλλά επιμένει ότι δεν της ανέφερε τίποτε για το φόνο.

Η 32χρονη μετέβη στο σημείο του εγκλήματος παρέλαβε το αυτοκίνητο και το απομάκρυνε. Το στάθμευσε σε άλλο σημείο. Είπε ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς είδε ότι στο σημείο βρισκόταν αστυνομία. Στη συνέχεια έπιασε το αυτοκίνητο της και πήγε σπίτι της, όπου συναντήθηκε με τον σύντροφο της και του έδωσε το κλειδί.

Για τον σύντροφο της 29 ετών από τη Ρωσία, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ και τέσσερα χρόνια και επίσης καταζητείται για την υπόθεση, δεν δίνει εξηγήσεις για το που βρίσκεται. Ο 29χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που παρέλαβε τους δύο που τελούν υπό κράτηση, από τη σκηνή του εγκλήματος.

Και στη… «μέση» ροζ βίντεο

Η 32χρονη τέθηκε υπό κράτηση και για δεύτερη υπόθεση που αφορά εκβιασμό Ρώσου επιχειρηματία με σκοπό την απόσπαση χρημάτων.

Πως εμπλέκεται η Λετονή στο ροζ βίντεο…

Σύμφωνα με την καταγγελία του Ρώσου, η οποία έγινε προ ολίγων ημερών στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, πριν από περίπου δύο χρόνια ο επιχειρηματίας είχε κλείσει ραντεβού επί πληρωμή με κοπέλα, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.  Όπως ισχυρίζεται ο Ρώσος επιχειρηματίας στην καταγγελία του, αυτή η ερωτική συνεύρεση βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία του και εν συνεχεία δεχόταν απειλές και εκβιασμούς ότι εάν δεν πληρώσει ποσό ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, το συγκεκριμένο βίντεο θα δημοσιευόταν.

Η 32χρονη Λετονή είναι το πρόσωπο το οποίο ενοικίασε το διαμέρισμα για το ραντεβού του Ρώσου επιχειρηματία με την κοπέλα.

Πηγή: cyprustimes.com