Η Δερύνεια πλέον και διαδικτυακά (Ρεπορτάζ/Φωτορεπορταζ Ν.Α)

0
494
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
Με επιτυχία πραγατοποιήθηκε η παρουσίαση της ανανεωμένης – και με πολλά χρήσιμα εργαλεία – ιστοσελίδας του δήμου Δερύνειας χθες βράδυ στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Δερύνειας.

Πρόκειται για μία πολύ καλή πρωτοβουλία του δήμου, που συμβάλλει στο να μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει (κυριολεκτικά) τα πάντα για την Δερύνεια. Ακόμα και ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, που στην πλειοψηφία τους ήταν Δερυνειώτες, είδε πολλά πράγματα μέσω της παρουσίασης που έκανε ο Παρασκευάς Καφέτζιης (e-Marketer και Διαχειριστής Ιστοσελίδας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του δήμου Δερύνειας), που δεν γνώριζαν για την Δερύνεια. Και σκεφτείτε ότι η ιστοσελίδα, σύμφωνα με τον Νίκο Κωνσταντή (της εταιρείας Eezyworks Ltd – Web design and development) βρίσκεται μόλις στο 15% των δυνατοτήτων της, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης ακόμα.

Επίσης θα μπορεί όποιος επιθυμεί να βλέπει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του δήμου, προκειμένου να μην μένει τίποτα στο σκοτάδι, αφού σκοπός του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου της Δερύνειας, είναι να πληροφορείται ο κόσμος για ό,τι συμβαίνει άμεσα και αντικειμενικά, χωρίς να υπάρχουν προκαταλήψεις και σκιές από τους δημότες.

“Ο δήμος Δερύνειας” σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο δήμαρχος, Άντρος Καραγιάννης, “θέλει να τα βγάζει όλα στη φόρα. Οι δημότες θέλουν διαφάνεια. Γενικά δεν είμαστε τέλειοι αλλά βελτιωνόμαστε.

“Θα υπάρχει” συνέχισε “άμεση απάντηση στα σχόλια των επισκεπτών της ιστοσελίδας”.

Τέλος τόνισε ότι η “επειδή ειμαστε ρομαντικοί η εφημερίδα “ΔερυΝέα” θα συνεχίσει να κυκλοφορεί.”

Να πούμε ότι όποιος ενδιαφέρεται να προβάλει την επιχείρησή του στην ιστοσελίδα του δήμου, στην κατηγορία οδηγός επιχειρήσεων κοστίζει μόνο 30 ευρώ τον χρόνο.

Πατήστε ΕΔΩ, λοιπόν, και εξερευνήστε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Δερύνειας!