Φρέναρος: Η καρτερική γυναίκα σου, περιμένει την επιστροφή σου εδώ και 43 χρόνια!

0
2448
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Bιβλιοπωλείο Χρύσω Ηλιάδη (Chrisobookshop gift printing) στην Δερύνεια. Εδώθα βρείτε βιβλία για όλες τις ηλικίες, σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, υλικά για ζωγραφική και ό,τι άλλο επιθυμείτε!
Όπως σας αναφέραμε από χθες, ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος Γιασουμής Κιλέ του Γεωργίου ο οποίος έπεσε μαχόμενος στην περιοχή της Μιας Μηλίας κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974, επέστρεψε στην γενέτειρά του στο Φρέναρος, για να κηδευτεί ως ήρωας. (διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Στην κηδεία, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, κ. Χριστάκης Τζιοβάνη, ο οποίος ανέβασε ένα συγκινητικό post στο facebook:

Σήμερα (σ.σ χθες) έκλεισε ακόμα μια τραγική σελίδα του 74′. Η καρτερική γυναίκα σου που εδώ και 43 χρόνια περιμένει την επιστροφή σου. Ο τότε αγέννητος γιος σου, βουρκωμένος γεμάτος απορίες, κηδεύει τα λείψανα σου. Και η ηρωίδα μάνα, Χρυσταλλου Τσομαλουρη, που πριν λίγες μέρες έθαψε τον δαφνοστεφανομενο γιο της, σήμερα έχει τη δύναμη να δίνει θάρρος και συμπόνια στην δική σου οικογένεια. Στο καλό Γιασουμη Κιλέ Αιώνια η μνήμη.