Φεστιβάλ βιβλίου διοργανώνει ο Δήμος Δερύνειας

0
374

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: 

 

FORSOS ELECTRIC ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κρυστάλλινο παγωμένο νερό απευθείας από το τρεχούμενο σας, απαλλαγμένο από οσμές, χημικά, βακτήρια και ξένα σωματίδια.Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνουν ο Δήμος Δερύνειας, το Nicosia Book Fest και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Πάρκο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Δερύνειας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι διοργανωτές, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για δράσεις που θα προωθήσουν το βιβλίο και την αξία του, που θα δώσουν μια εναλλακτική πρόταση για επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο του βιβλίου, πραγματοποιούν το Φεστιβάλ Βιβλίου στη Δερύνεια, σε συνεργασία με το Δήμο στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των δραστηριοτήτων για προώθηση του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους».

Στο Φεστιβάλ «θα συμμετέχουν βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι, ενώ θα λειτουργήσουν χώρος πώλησης μεταχειρισμένου βιβλίου, χώρος βιβλιοπαρουσιάσεων, συζητήσεων, γωνιά για παιδιά και άλλα. Το Φεστιβάλ θα κλείσει με την μουσική παράσταση «Που δράκους εις την Κύπρον άλλον τίποτε» με την Μαρίνα Κατσαρή και τον Βαγγέλη Γέττο».

Πηγή: ΚΥΠΕ