Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική ο 5χρονος

0
822

Σε επικοινωνία του Sigmalive με εκπρόσωπο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, μάς λέχθηκε πως οι συνθήκες του ατυχήματος είναι ακόμη υπό διερεύνηση και αναμένεται τις επόμενες μέρες να εξαχθούν περισσότερα στοιχεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, γύρω στις 3 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, αυτοκίνητο που οδηγούσε μητέρα από το Παραλίμνι μαζί με τα τρία της παιδιά, ηλικίας 2,5, 5,5 και 12 ετών, κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από την Αγία Νάπα προς Λάρνακα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρά την έξοδο του Ξυλοφάγου, η μητέρα έχασε  τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κεντρικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.

Από την πρόσκρουση, το αγοράκι ηλικίας 5,5 χρόνων, που βρισκόταν προσδεδεμένο στο παιδικό κάθισμα, κτύπησε στο κεφάλι και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο κεντρικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου, τόσο η μητέρα όσο και τα άλλα δύο παιδιά δεν έπαθαν οτιδήποτε.