«Έβαλε άνθρωπο της νύχτας να μας απειλήσει»

0
323

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από επώνυμη καταγγελία μητέρας νεαρού ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, με επιστολή που απέστειλε χθες στην ΚΟΠ, στον Σύνδεσμο Προπονητών και στον ΠΑΣΠ υποστηρίζει πως ο προπονητής του 15χρονου γιου της υποτιμούσε, ύβριζε και χρησιμοποιούσε διάφορες λέξεις ειρωνευόμενος τα παιδιά, ενώ στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως προσθέτει, χτύπησε ποδοσφαιριστή του στα αποδυτήρια και καταγγέλθηκε από στέλεχος των μαυροπράσινων.
Κατόπιν αυτής της συμπεριφοράς, σύμφωνα με την καταγγελία, οι γονείς ενημέρωσαν τον προπονητή ότι ο γιος τους δεν θα συνέχιζε στην ομάδα κατά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο προπονητής όμως, όπως σημειώνεται, τους ζήτησε το ποσό των 410 ευρώ για να τους δώσει την ελευθέρας του παιδιού τους και να αποποιηθεί ο σύλλογος τα δικαιώματά του.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, όταν ρωτήθηκε ο προπονητής «γιατί ήθελε τα λεφτά, ενώ τον είχαμε εξοφλημένο μέχρι και την τελευταία ήμερα του Φεβρουαρίου 2017, αυτός απάντησε πως τα 350 ευρώ ήταν ένα πρόστιμο που είχε δεχθεί η ομάδα από την ΚΟΠ γιατί είχε βάλει το παιδί μου να αγωνιστεί ενώ είχε συμπληρώσει τις 6 κίτρινες κάρτες και δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί και τα υπόλοιπα 60 ευρώ για φυσιοθεραπείες που είχε κάνει ο γιος μου και ήταν ασφαλισμένος στο ομαδικό συμβόλαιο της ομάδας στην Εθνική Ασφαλιστική από την αρχή της σεζόν. Εμείς φυσικά αρνηθήκαμε να δώσουμε το ποσό αυτό γιατί δεν είναι δική μας ευθύνη να γνωρίζουμε τους κανονισμούς και ούτε είμαστε προπονητές για να στήνουμε την ομάδα».
Η μητέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή προβαίνει και σε ακόμη μία σοβαρή καταγγελία, καθώς -όπως υποστηρίζει- στις 28/4/2017 ο προπονητής «έβαλε άνθρωπο της νύχτας να μας απειλήσει», περιστατικό που όπως αναφέρει καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Κλείνοντας σημειώνει: «Λυπούμαι πραγματικά που μέσα στο κυπριακό ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτά τα άτομα και έχουν το δικαίωμα να προπονούν τα παιδιά μας. Αναμένω ότι η επιστολή μου δεν θα αγνοηθεί».
Ασφαλώς πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν μέχρι τέλους. Δεν κατονομάζουμε τον προπονητή για λόγους δεοντολογίας. Άλλωστε, πρόκειται μόνο για καταγγελίες και τίποτα περισσότερο.

Πηγή: politis.com.cy