Επ. Αμμοχώστου: Ο λόγος της καθόδου εκατοντάδων χιλιάδων Ρώσων τουριστών

0
1293




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Η Jermino Electrical Appliances στο Παραλίμνι, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών από το 2000 και, από τότε, μας προσφέρει ό,τι ζητάμε για το σπίτι αλλά και τη φροντίδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Διαβάστε στο post που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, αναφορικά με τους Ρώσους πολίτες και τη συμβολή του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου, στο να αποδεχτούν στη Ρωσία την πολιτική των ανοιχτών αιθέρων.

Αυτούσια όσα έγραψε ο κ. Καρούσος:

“Φιλελευθεροποίηση των πτήσεων από την Ρωσία. Κατά το 2013 πιέσαμε αρκετά τη κυβέρνηση να διεκδικήσει πολιτική ανοικτών αιθέρων με την Ρωσία καθώς η επαρχία Αμμοχώστου έχανε εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες λόγω του μονοπωλίου που υπήρχε.

Αρκετές από τις πιέσεις ήταν προς τον τότε υπουργό, τον αείμνηστο Τάσο Μητσόπουλο… Στις 8 Νοεμβρίου το 2013 με παίρνει στο κινητό ο αείμνηστος υπουργός Τάσος Μητσόπουλος και μου λέει τα εξής: “Γιάννη μόλις ήρθε η επιστολή από την κυβέρνηση της Ρωσίας ότι αποδέχονται την πολιτική ανοικτών αιθέρων και θεώρησα σωστό να σε ενημερώσω εσένα πρώτα”. Αυτή η απόφαση ήταν η αρχή της καθόδου εκατοντάδων χιλιάδων Ρώσων τουριστών στην επαρχία Αμμοχώστου. Ηταν μια καθαρά πολιτική απόφαση η οποία φέρνει απο τότε εκατοντάδες εκατομμύρια έσοδα ετησίως, λόγω της αυξημένης ροής Ρώσων τουριστών στην επαρχία μας.”