Εορταστικό ωράριο και εκπτώσεις: Ημερομηνίες & λεπτομέρειες

0
654
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.


📞
77775858, 99554859
Σε γιορτινούς ρυθμούς μπήκε σιγά σιγά η αγορά αφού απομένουν 19 μέρες για τα Χριστούγεννα. δειλά, αλλά σταθερά αρκετοί καταναλωτές άρχισαν τις πρώτες αγορές για τα Χριστούγεννα ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θα περιμένουν τις τελευταίες μέρες του μήνα όταν θα πλησιάσουν και οι μέρες των Γιορτών.

Ολόκληρος ο Δεκέμβρης κινείται σε ρυθμούς γιορτών και δεν υπάρχει οποιοδήποτε όριο στα ωράρια των καταστημάτων όπως αναφέρει ο γγ της ΠΟΒΕΚ, Στέφανος Κουρσάρης.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αναφέρθηκε ότι η νομοθεσία πλέον ισχύει μόνο για τις αργίες του Δεκέμβρη και του Γενάρη, δηλαδή την 25η και 26η Δεκεμβρίου και την 1η και 2η Ιανουαρίου.
Αναφορικά με τις εκπτώσεις, ο κ.Κουρσάρης είπε πως αρκετά μαγαζιά θα έχουν εκπτώσεις απ’ αυτόν τον μήνα, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων προσφορών και όχι των επίσημων εκπτώσεων που παραδοσιακά ξεκινούν μετά τα Φώτα.

Η κίνηση προς το παρόν εξαιρουμένων των αγαθών πρώτης ανάγκης, είναι μειωμένη όπως αναφέρει ο γγ της ΠΟΒΕΚ αφού δημόσιος και ημικρατικός τομέας θα λάβουν 13ους και 14ους μισθούς στα μέσα του μήνα. Έκκληση εξάλλου απηύθυνε ο κ.Κουρσάρης και στον ιδιωτικό τομέα όπως δώσει 13ο στους υπαλλήλους.

Όπως είναι αναμενόμενο στα μέσα Δεκέμβρη θα παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση.