Εντυπωσιακό βίντεο από τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου στην παρουσίαση της φανέλας

0
1474
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
Με ένα εξαιρετικό βίντεο, παραγωγής POLITIA FM (το οποίο είναι και ο χορηγός επικοινωνίας της ομάδας),  οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου,  παρουσίασαν τη φανέλα τους, αλλά και τον μεγάλο τους χορηγό που είναι το SUPER ACTION.

Στο βίντεο απεικονίζονται οι Γιώργος Τόφας, Χρυσόστομος Φλουρέντζου, Αντώνης Καούνας, Ιβάν Κοβαλένκο, Μαρίνος Μαρίνου, Αντώνης Παπαντωνίου και Χρήστος Πιερέττης, να κάνουν επίδειξη ικανοτήτων με την μπάλα και στη συνέχεια να λένε το εξής slogan: Ο Ρήγας Φεραίος, για άλλη μία σεζόν, έτοιμοι για ACTION και νιώθουμε SUPER!

Να αναφέρουμε ότι ο Ρήγας Φεραίος, διανύει τον τρίτο χρόνο ζωής, κάνοντας κάθε χρόνο σταθερά βήματα εξέλιξης, ενώ επιτελεί και σημαντικό κοινωνικό έργο, με διάφορες φιλανθρωπίες.

Δείτε το βίντεο (by Politia production):

Mega Sponsor: Super Action Sports and Toys – Paralimni
Media Sponsor: Politia FM 106.7
Supported by:
Goumenos Jewellery Watches / Cougar Gaming Cyprus / Michalis Vrachimis & Yios Authorized Garage Honda Isuzu and Kia / Plateia Cafe Restaurant – Πλατεία Καφεστιατόριο / Music S Cool