Ένα αστέρι για τον Παντελίδη στην Αγία Νάπα!

1
602
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

LOSPANDIDOS

Όταν λέμε ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ εννοούμε… LOS PANDIDOS! To εστιατόριο με την τεράστια φήμη όλα αυτά τα χρόνια σε Κύπρο και εξωτερικό, σας περιμένει να περάσετε μαγικές στιγμές. 
 

Τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου star system έχουν το δικό τους αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» στο Λος Άντζελες.

Όπως είναι γνωστό, κάτι αντίστοιχο, έχει δημιουργηθεί και στην Αγία Νάπα. Εκεί, στην «Πλατεία Διασημοτήτων», όπως έχει ονομαστεί υπάρχει πια και το αστέρι του Παντελή Παντελίδη.

Ακολουθώντας το πρότυπο της διάσημης Λεωφόρου του Χόλυγουντ, στο γνωστό κυπριακό δρόμο υπάρχουν πλάκες με τα ονόματα ατόμων από τους τομείς των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητισμού, οι οποίοι διακρίθηκαν στην κατηγορία της είτε σmε εθνικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, που άφησαν το στίγμα τους στην Κύπρο.

Ωστόσο, ο Δήμος Αγίας Νάπας αποφάσισε να τιμήσει τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, προσθέτοντας μία πλάκα με το όνομά του, δίπλα σε άλλους καλλιτέχνες όπως ο Chris Brown, o Snoop Dog, αλλά και ο Μάριος Φράγκουλης και ο Γιώργος Μαζωνάκης από τον ελλαδικό χώρο.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Τρίτη, 11 Ιουλίου), ο Δήμος Αγίας Νάπας προχώρησε με την τοποθέτηση του Αστεριού με τα αδέρφια του αδικοχαμένου τραγουδιστή να δίνουν το παρόν τους.

Τα αποκαλυπτήρια τέλεσαν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος μαζί με τα αδέλφια του αδικοχαμένου τραγουδιστή Κωνσταντίνο και Τριαντάφυλλο, στους οποίους στη συνέχεια απονεμήθηκε μεταθανάτια πλακέτα καθώς και αναμνηστικά δώρα, ανάμεσά τους εικόνα της Παναγίας Αγίας Νάπας με την θερμή παράκληση όπως τοποθετηθεί στον τάφο του.


Στην τελετή παρέστησαν επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Κυριάκος Χ’’ Γιάννης και πλήθος κόσμου.


Ο κ. Καρούσος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην συναυλία, η οποία ήταν προγραμματισμένη να δώσει ο αείμνηστος καλλιτέχνης όπως επίσης και η τοποθέτηση του αστεριού με το όνομα του στην πλατεία διασημοτήτων, αναβλήθηκαν όμως λόγω του τραγικού συμβάντος κι έτσι πρόσθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως του γίνει μεταθανάτια τιμή. 


Εξέφρασε προς τα δύο αδέλφια του τις εγκάρδιες ευχαριστίες τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του ιδίου προσωπικά για την αποδοχή της πρόσκλησης και διαβεβαίωσε ότι η Αγία Νάπα θα θυμάται πάντα με πολύ αγάπη τον σπουδαίο τραγουδιστή ο οποίος ανέφερε έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.


Ο Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεγάλη τιμή που έγινε προς τον αδελφό του καθώς και για την αγάπη με την οποία τους αγκάλιασε το κοινό της Κύπρου.

Να πούμε επίσης ότι, όπως ανέφερε και ο δήμαρχος, το αστέρι του Παντελίδη είναι το μοναδικό στην πλατεία διασημοτήτων που είναι χρυσό και αυτό λέει πολλά!

Παράλληλα, τα αδέρφια του τραγουδιστή, θα παραμείνουν στην Κύπρο για να παραστούν και στα “Super Music Awards 2017 with Pringles” για να παραλάβουν τα βραβεία του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του Ν.Α

pantelis1 pantelis2 pantelis3 pantelis4 pantelis5