Ελευθερία Ελευθερίου: ‘Δεν θα είχα πρόβλημα αν μάθαινα ότι ο σύντροφός μου είναι bisexual’

0
357

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια για να λύσει όλες τις απορίες γύρω από τη συμμετοχή της στο Survivor και όχι μόνο.
Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθαρίζει τι έγινε με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Άντε πάλι με τον Άγιο Δομίνικο. Εδώ ωραία δεν είναι; Έγινε μια προσέγγιση από το κανάλι. Δεν ήταν ποτέ κάτι σίγουρο ότι θα έφευγα. Αυτό. Δεν τα βρήκαμε και τέλος. Είχαν γίνει και πέρυσι συζητήσεις και όλο αυτ».

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να μιλήσει και για τα κιλά της σχολιάζοντας: «Στη Eurovision ήμουν 45 κιλά. Τώρα, άσε, δεν μου μπαίνει το φόρεμα. Θες να ρωτήσεις για αυτό γιατί με ρώταγες και πριν; Τώρα είμαι 55 κιλά. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Από ένα σημείο και μετά κάπου είχα ξεφύγει».

Η Ελευθερία αποκαλύπτει και πιο προσωπικά ζητήματα:«Με έχει φλερτάρει γυναίκα. Νομίζω πως σε όλες έχει τύχει», ενώ δηλώνει πως αν μάθαινε πως ο σύντροφος της είναι bisexual δεν θα είχε πρόβλημα. «Δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα αν μάθαινα ότι ο σύντροφος μου είναι bisexual. Από τη στιγμή που έχει επιλέξει ο άλλος να είναι μαζί σου, δεν με ενδιαφέρει τι επιλογές μπορεί να είχε στο παρελθόν.»