Έκλεψε από την αδελφή της τα χρήματα που μάζευε για το άρρωστο παιδί της στη Λεμεσό

0
253

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Λεμεσό, το οποίο έρχεται στο φως μετά από καταγγελία 25χρονης στη Λεμεσό.

Η 25χρονη φύλαγε σε κουμπαρά χρήματα τα οποία προορίζονταν για τη θεραπεία του παιδιού της που ασθενεί, σε χώρα του εξωτερικού. Ο κουμπαράς ωστόσο, ο οποίος ήταν φυλαγμένος στο σπίτι της, κλάπηκε -σύμφωνα με την καταγγελία- από την αδελφή και την ξαδέλφη της, και οι δύο ανήλικες.

Σύμφωνα με τη καταγγελία, την κλοπή αντιλήφθηκε χθες η 25χρονη, οι υποψίες της οποίας στράφηκαν αμέσως εναντίον της 15χρονης αδελφής της και της 17χρονης ξαδέλφης της, οι οποίες κλήθηκαν για ανάκριση και παραδέχθηκαν το αδίκημα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν ανακρινόμενες, οι δύο έκλεψαν τον κουμπαρά με σκοπό να δώσουν τα χρήματα σε άλλο πρόσωπο, το οποίο κατάφερε να τις πείσει ότι τα είχε μεγάλη ανάγκη.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 15χρονης και της 17χρονης, καθώς και ενός ακόμα 17χρονου, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού που διέταξε την κράτηση τους για περίοδο 8 ημερών. Στο μεταξύ καταζητείται και τέταρτο πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση. Πρόκειται για 20χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Επισημαίνεται ότι στον κουμπαρά υπήρχε ποσό που ξεπερνά τις 7 χιλιάδες ευρώ.