Δεν πάει Survivor η Ελευθερία – Έπαιξαν ρόλο τα χρήματα ( ; )

0
257
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Goumenos Jewellery: Το κατάστημα δραστηριοποιείται από 1986 στο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού, προσφέροντας τις καλύτερες επιλογές, πάντα με ποιότητα αξιπιστία. 
Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν στα ”σιγουράκια” για το Survivor 2, αλλά η ίδια με ένα story στο instagram φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες και τα δημοσιεύματα.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης παρουσίασε το παρασκήνιο της της υποθεσης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισαν τα χρήματα, μιας και η Ελευθερία Ελευθερίου πέρυσι μεσούσης της περιόδου την πήραν από τον ΣΚΑΪ και έχει κλείσει να μπει εμβόλιμη, αλλά τελευταία στιγμή ναυάγησε όλο αυτό, μιας και δεν μπήκε διάσημος.

Το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη αποκάλυψε ότι φέτος οι πάικτες που είχαν συμφωνήσει από πέρυσι την συμμετοχή τους στο Survivor δέχτηκαν μικρότερη οικονομική πρόταση με πολύ λιγότερες οικονομικές απολαβές για την συμμετοχή τους στο Survivor 2.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο που ακολουθεί: