Χτύπησε αστυνομικό με το όχημά του στη Λάρνακα ο 30χρονος που προσπάθησε να διαφύγει

0
348
Θανατηφόρο δυστύχημα στη Δρομολαξιά

Στην προσπάθειά του να διαφύγει των αστυνομικών που του έκαναν σήμα για να σταματήσει, ο 30χρονος στη Λάρνακα χτύπησε το χέρι αστυνομικού με το καθρεφτάκι του οχήματός του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.40 σήμερα το πρωί, μέλη του ΕΟΜΟ Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας προς Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος, παρέλειψε να σταματήσει και ανάπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο, χτύπησε με το καθρεφτάκι του οχήματος το χέρι μέλους της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του και σε κάποιο σημείο, σε φώτα τροχαίας (περιοχή Αραδίππου), προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Ο οδηγός προσπάθησε εκ νέου να διαφύγει πεζός, αλλά ανακόπηκε και συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 30χρονο, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 29χρονη. Σε έρευνα που έγινε, εντός του οχήματος ανευρέθηκε ένα αθλητικό πιστόλι (εντός της θαλάμης υπήρχε ένας κενός κάλυκας), καθώς και ένας μύλος αλέσεως με ίχνη κάνναβης.

Στην κατοχή της 29χρονης εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και σύνεργα χρήσης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας, η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζουν τις εξετάσεις.