Τώρα και στο Παραλίμνι οι “μαγικοί” φακοί: Κοιμάστε και η όραση σας βελτιώνεται

  0
  4542

  Εσείς κοιμάστε και η όρασή σας βελτιώνεται! Ουτοπία; Κι όμως, δεν είναι καθόλου ουτοπικό σενάριο, ούτε πρόκειται για… μελέτες του μέλλοντος. Είναι το αποτέλεσμα της εξέλιξης, της ποιότητας και της σωστής εξυπηρέτησης που θέλει να προσφέρει στους πελάτες του ο γνωστός οπτικός οίκος “Μάκης Ελευθερίου” στο Παραλίμνι, που ανέκαθεν σκοπός του ήταν να προσφέρει τα καλύτερα στους πελάτες του, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο ευαίσθητα και μοναδικά  είναι τα μάτια μας!

  Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι; Στα οπτικά “Μάκης Ελυθερίου” βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό οι πρωτοποριακοί και ειδικά σχεδιασμένοι φακοί επαφής ορθοκερατολογίας, μία νέα καινοτόμος μέθοδος διόρθωσης της όρασης, που εφαρμόζεται, επίσης, ήδη ανά τον κόσμο για την πρώιμη αντιμετώπιση της μυωπίας για τα παιδιά.

  Η μέθοδος της Ορθοκερατολογίας είναι γνωστή για περισσότερο από δύο δεκαετίες, επαναπροσδιορίστηκε όμως τα τελευταία χρόνια λόγω των εξελίξεων στα υλικά φακών επαφής.

  Φακοί Ορθοκερατολογίας

  Οι πρωτοποριακοί αυτοί φακοί διορθώνουν την όρασή σας, ενώ εσείς κοιμάστε. Το πρωί, οι φακοί αφαιρούνται και ο χρήστης έχει ευκρινή και φυσιολογική όραση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  Η Φύση των φακών Ορθοκερατολογίας

  Οι ορθοκερατολογικοί φακοί αναμορφώνουν απαλά και ανώδυνα την καμπυλότητα του ματιού κατά τη διάρκεια της νύχτας, δημιουργώντας ελαφρώς πιο επίπεδο κερατοειδή.

  Κατά την αφύπνιση, η μικρή αλλαγή στην καμπυλότητα του κερατοειδούς είναι αρκετή, για να δημιουργήσει μια ικανοποιητικά καθαρή όραση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  Οι φακοί ορθοκερατολογίας έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και μπορούν να εφαρμοστούν μόνο από έναν εξειδικευμένο εξεταστή ορθοκερατολογίας. Είναι απόλυτα ασφαλείς, άνετοι και έχουν αναστρέψιμα αποτελέσματα.

  Ορθοκερατολογία – Περιορισμός μυωπίας

  Η ορθοκερατολογία παίζει σημαντικό ρόλο στον περιορισμό της μυωπίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόσφατες μελέτες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η ορθοκερατολογία δεν εξασφαλίζει απλά ευκρινή όραση χωρίς γυαλιά η φακούς επαφής, αλλά επιπλέον επιβραδύνει την εξέλιξη της μυωπίας σε παιδιά.

  Φυσικά, τα αποτελέσματα διαφέρουν για κάθε παιδί ξεχωριστά, αλλά οι περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι φακοί, είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για τα παιδιά με μυωπία.

  Οι φακοί Ορθοκερατολογίας είναι ιδανικοί για όσους:

  – Επιθυμούν να έχουν ευκρινή και φυσιολογική όραση όλη μέρα, χωρίς να χρειάζονται διορθωτικά γυαλιά ή φακούς επαφής.

  – Σκέφτονται το ενδεχόμενο αποκατάστασης της όρασης με διαθλαστική χειρουργική αλλά δεν βρίσκονται στην επιλέξιμη ηλικία ή φοβούνται τις παρενέργειες που ίσως να επιφέρει.

  – Ασχολούνται με διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες, όμως οι φακοί επαφής και τα γυαλιά περιορίζουν την ελευθερία κινήσεών τους.

  – Φορούν μαλακούς φακούς επαφής, αλλά υποφέρουν από δυσφορία ή ξηροφθαλμία.

  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23-821124 ή επισκεφθείτε τα οπτικά Μάκης Ελευθερίουστο Παραλίμνι (1ης Απριλίου 74), για να ενημερωθείτε από τους ειδικούς.

  FACEBOOK:  Makis Eleftheriou Opticians

   


  NO COMMENTS