Το Super Action σε… ρυθμούς Χριστουγέννων από αυτό το Σ/Κ

  0
  686

  Πολλές εκπλήξεις, πολλές προσφορές και…μπόλικη διασκέδαση επιφυλάσσει το Σαββατοκυριάκο στο Super Action, το οποίο μπαίνει για τα καλά σε γιορτινούς ρυθμούς, καθώς θα υπάρξουν σειρά από εκδηλώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

  Συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 17:00. Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Lego Event με 10% έκπτωση στα Lego Mascot.

  Επίσης θα υπάρχουν εκπτώσεις 20% σε Χριστουγεννιάτικα στολίδια, δέντρα και διακοσμητικά, σε αθλητικό ρουχισμό, και υποδήματα, καθώς επίσης και στα είδη αλιείας.

  SUPER Σαββατοκυρίακο λοιπόν στο Super Action, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

  SUPER ACTION:

  Το 1989 “γεννιέται” στο Παραλίμνι το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου. Με συνοδοιπόρους την αγάπη τους για το παιχνίδι και την ανάγκη τους για προσφορά τόσο στα μικρά όσο και στα “μεγάλα παιδιά”, οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν το Super Action με κύρια “υλικά” την ανεμελιά, τη χαρά και τη διασκέδαση!
  Κοντά σας για περισσότερο από 24 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!

  Μια επίσκεψη στο τεράστιο και… επιβλητικό κτίριο του SUPER ACTION στο Παραλίμνι θα σας πείσει!


  NO COMMENTS