Ο κ. Μιχάλης Γεωργίου, αντιπρόσωπος της KYMCO στην Κύπρο μιλά στο Ν.Α για το νέο μοντέλο της εταιρείας

  0
  1960

  Mετά από αναμονή μηνών αναμένονται σύντομα να έρθουν στην κυπριακή αγορά τα Kymco People S 125i και S 150i ABS του 2018, που ανανεώνουν τη γκάμα και την οικογένεια των “ευρωπαϊκών, ψηλόροδων, επίπεδου δαπέδου” σκούτερ της ταϊβανέζικης φίρμας

  Έχουν μια καλαισθησία τα Kymco People S 125i και S 150i ABS του 2018 στο design τους, που φαίνεται ότι είναι καθαρά ευρωπαϊκό και συγκεκριμένα ιταλικό.

  Η Kymco διευρύνει τη γκάμα της στα σκούτερ μεγάλων τροχών με τις τελευταίες εκδόσεις των People S, με πιό σύγχρονους και φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες νέας γενιάς G5 Eco, προδιαγραφών Euro4.

  Όπως μας ανέφερε ο αντιπρόσωπος της KYMCO στην Κύπρο (η οποία εδρεύει στη Σωτήρα), ο κ. Μιχάλης Γεωργίου , στόχος των Kymco People S 125i και People S 150i, είναι να προσφέρουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής με την οποία στοχεύουν να αποσπάσουν πωλήσεις από την αγορά, σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.

  “Η σειρά People S”, πρόσθεσε “ξεκίνησε την πορεία της εδώ και 17 χρόνια, ήδη από το 1999, με πιο συντηρητικές γραμμές και στη συνέχεια προχώρησε στην πιο σπορ εμφάνιση, ενώ σήμερα βλέπουμε να συνδυάζει πολλά στοιχεία μαζί, δημιουργώντας ένα καλό αποτέλεσμα”.

  Ο κ. Γεωργίου, τονίζει ότι “πέραν από το κομψό στυλ, τα scooter είναι εφοδιασμένα με φώτα Full Led υψηλής απόδοσης και αξιόλογο βασικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα φουλφέις κράνος, υποδοχή USB στο χώρο του ντουλαπιού, πλήρως ψηφιακό πολυόργανο και σχάρα αποσκευών”.

  Ανφέρει επίσης ότι “τα νέα People S έχουν διθέσια σέλα ύψους 79 cm από το έδαφος, ενώ το επίπεδο δάπεδο επιτρέπει την μεταφορά αντικείμενων και τσαντών χάρη στο άγκιστρο που βρίσκεται στην ποδιά. Τα χρώματα των νέων Kymco People S 125i και People S 150i είναι ανθρακί, ματ ασημί, μπλε, καφέ και κόκκινο” 

  Συνεχίζοντας την περιγραφή, ο κ. Μιχάλης Γεωργίου, αναφέρει ότι “οι κινητήρες των Kymco People S είναι τετράχρονοι, αερόψυκτοι με 4 βαλβίδες, με ψεκασμό, σειράς G5 Eco, που όπως είπαμε πληροί τις προδιαγραφές Euro4.

  Στους εξελιγμένους κινητήρες έχει βελτιστοποιηθεί η καύση μέσω της 4βάλβιδης κεφαλής που πετυχαίνει καλύτερη πλήρωση του θαλάμου καύσης, ενώ υπάρχουν ρουλεμάν στα κοκοράκια των βαλβίδων για μειωμένες τριβές της τάξης του 20-30%.

  Επιπλέον, η βεβιασμένη ψύξη του αέρα, μέσω φτερωτής εγγυάται τη σταθερότητα των θερμοκρασιών λειτουργίας και τη μείωση των διαστάσεων των εξαρτημάτων του κινητήρα στο ελάχιστο.”


  Όσον αφορά στο μοντέλο των 125 cc, η Kymco δηλώνει μέγιστη ισχύ 11,4 ίππων στις 8.500 rpm και μέγιστη ροπή 1,0 kgm στις 7.000 rpm, ενώ για το μοντέλο των 150 cc οι τιμές αυτές φτάνουν τους 13,4 ίππους στις 8.500 rpm και τα 1,2 kgm στις 7.000 rpm.

  Οι τελικές ταχύτητες που ανακοινώνονται είναι αντίστοιχα 90 και 95 km/h.  Τα υδραυλικό τηλεσκοπικό πιρούνι έχει καλάμια 37 mm, διαδρομή 110 mm και έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να αντιμετωπίζει τις τυπικές αστικές παγίδες του δρόμου.

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ και μπείτε στην ιστοσελίδα της KYMCO 

   


  NO COMMENTS