Νέο ντιζαϊνάτο καφέ στη Δερύνεια έρχεται να κάνει τη διαφορά

  0
  4463

  Νέο καφέ στην Δερύνεια (Ελευθερίας 83 Δερύνεια, εκεί που βρίσκονται τα γραφεία του πολίτη) έρχεται για να κάνει τη διαφορά, έχοντας την…Ιταλία μέσα του, αφού ο καφές που προσφέρεται είναι ο πασίγνωστος ανά την Ευρώπη Segafredo Zanetti!

  Αυτό το μαγαζί σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σου, αφού πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι στο σπίτι σου!

  H διακόσμιση είναι εξαιρετική (δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, άλλωστε, αφού την επιμελήθηκε η Άντρη Χαραλάμπους, πατήστε ΕΔΩ: “Interior Design by Andri Charalambous”) και ο χώρος μεγάλος και άνετος.

  Το καφέ ανοίγει καθημερινά από το πρωί σερβίροντας, εκτός από καφέδες και άλλα ροφήματα, διάφορα σνακ, ενώ προσφέρεται η υπηρεσία του Delivery. Να πούμε επίσης ότι στο μαγαζί υπ’αρχουν και μεγάλες τηλεοράσεις, για τα πιο σημαντικά παιχνίδια ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

  Βρίσκεται σε μία εξαιρετικά προνομιούχα θέση  και φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή καφέ στην περιοχή. Α, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι το COFFEE BAR είναι pet Friendly, αφού επιτρέπονται τα κατοικίδια στην βεράντα του καφέ, όποτε δεν έχετε να ανησυχείτε που θα αφήσετε το σκυλάκι σας την επόμενη φορά!

  Το COFFEE BAR, το οποίο έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του, κάνει το επίσημο Opening αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 16:30. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο δήμαρχος Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης. Να είστε όλοι εκεί!

  ΤΗΛ: 23 824100

  Μπείτε στο facebook του COFFE BAR ΕΔΩ


  NO COMMENTS