Μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την KYMCO στη Σωτήρα!

  0
  1069

  Σε μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά προχωρεί η εταιρεία “MOTO SPEED” ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Μιχάλη Γεωργίου από τη Σωτήρα, ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της KYMCO στην Κύπρο.

  Συγκεκριμένα προβαίνει σε έκπτωση στο κομψό Scooter Agility 16+ 125, τελευταίας τεχνολογίας της KYMCO: Από 2.550 που ήταν η αρχική τιμή, πέφτει στα 2.390, ενώ με την αγορά προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ: HELMET JET, RAIN COVER, REAR BOX, DISK LOCK!

  Tέτοιες ευκαιρίες δεν…χάνονται!

  Λίγα λόγια για Scooter Agility 16+ 125 της KYMCO:
  Η σειρά των AGILITY δημιούργησε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς. Η KYMCO επανέρχεται με μια νέα πρόταση, με νέα αισθητική αλλά και επεμβάσεις που αυξάνουν την ασφάλεια. Περισσότερη ευελιξία, με 14άρη πίσω τροχό. Περισσότερη άνεση, με επανασχεδιασμένη σέλα-μεγαλύτερη διαδρομή της πίσω ανάρτησης-νέα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

  Νέα είναι και τα φώτα θέσης Led και ο χώρος κάτω από την σέλα είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του πρίζα 12V και ψηφιακά όργανα. Το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 7 λίτρα, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία σε συνεργασία με μια νέα μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου. Στα highlight η τάπα καυσίμου στο μπροστινό μέρος για εύκολο ανεφοδιασμό!

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SCOOTER ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

  Λίγες πληροφορίες για την KYMCO

  Η ΚΥΜCO (Kwang Yang Motor Company) είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής οχημάτων στον κόσμο.

  Scooter, μοτοσικλέτες, ATV, ηλεκτροκίνητα οχήματα ελεύθερης μετακίνησης (ΕCV – Electric Convenience Vehicles) και πρόσφατα ηλεκτρικά ποδήλατα (KLEVER MOBILITY) είναι μερικές από τις δραστηριότητες του ομίλου.

  Σήμερα, οχήματα KYMCO κυκλοφορούν στους δρόμους των πέντε ηπείρων (ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 85 χώρες) και ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων για ανεξάρτητη μετακίνηση.

  Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 23829816 ή μπείτε στην ιστοσελίδα της KYMCO πατώντας ΕΔΩ


  NO COMMENTS