Το μεγάλο παζαράκι στο Παραλίμνι που έχει πλέον καθιερωθεί!

  0
  543

  Το… καθιερωμένο καλοκαιρινό Παζαράκι της Jermino, ήρθε και φέτος (από τις 31 Ιουλίου μέχρι 13 Αυγούστου) και η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό το καλοκαίρι είναι μεγάλη, αφού οι προσφορές του καταστήματος για πολλά προιόντα είναι… άπιαστες.

  Ανοιχτοί από τις 8:00-22:00 καθημερινά και τα Σαββατοκυρίακα
  Σε ανακοίνωσή της η Jermino αναφέρει “Ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τα τελευταία 20 χρόνια!”

  pazaraki1

  Το κατάστημα Jermino Electrical Appliances με μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας καλύπτει κάθε σας ανάγκη.
  Η Jermino Electrical Appliances στο Παραλίμνι, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών από το 2000 και, από τότε, μας προσφέρει ό,τι ζητάμε για το σπίτι αλλά και τη φροντίδα μας.
  Η παρουσία του καταστήματος στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών, όπως διαφαίνεται, είναι πολυετής και συνεχής, γεγονός που του προσδίδει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να γνωρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών πριν καν αυτές δημιουργηθούν.
  Διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της, η εταιρία έχει αποκτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.
  Όπλα της: η εξειδίκευση, η προσωπική επαφή με τους πελάτες, οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
  Μερικά από τα Brand που θα βρείτε στο κατάστημα είναι: Scholtes, Hotpoint, Sony, Electrolux, LG, Samsung, Bosch, , Philips, Kenwood, αλλά και πολλά άλλα επώνυμα προϊόντα.

  Γρίβα Διγενή 180 Παραλίμνι, 23811515


  NO COMMENTS