Μεγάλη προσφορά από τον συγγραφέα κ. Σωτήρη Κεφάλα

  0
  1982

  Σε προσφορά των έξι βιβλίων που έχει εκδώσει προχωρεί ο Παραλιμνίτης εκπαιδευτικός συγγραφέας κ. Σωτήρης Κεφάλας. Πρόκειται για άκρως χρηστικά βιβλία τα οποία καθοδηγούν με ακρίβεια όσους ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία στην επιτυχία!

  Ο κ. Κεφάλας όντας ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και διαμερισμάτων σε Πρωταρά και Παραλίμνι έχει αποκτήσει τρομερή εμπειρία από την τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία!

  Μεταξύ άλλων διακρίσεων, έχει λάβει το 1o βραβείο στο 20ο διεθνές "Business Horizon inbush 2008"  για την έρευνα του στον τομέα του Hospitality and TourismManagement αποσπώντας πολύ ευνοϊκά σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους  ακαδημαϊκούς καθώς και από τον Τύπο.

  Η έρευνα του κ. Κεφάλα με θέμα "Developing an Organizational Culture in a Hotel" η οποία πήρε το πρώτο βραβείο «…υποβάλλει νέες ιδέες διεύθυνσης, καθώς και τις αρχές για μια σφαιρική οικονομία…».

   

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΕΞΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ 200 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 140 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!


  1. Η Ξενοδοχειακή και η Επισιτιστική Βιομηχανία στην Κύπρο (Διαβάστε την περιληψη πατώντας ΕΔΩ)KEFALAS1


  2. Οι Προσδοκίες και οι Αντιλήψεις των Πελατών για την Ποιότητα Υπηρεσιών των Ξενοδοχείων Τεσσάρων Αστέρων της Κύπρου. (Διαβάστε την περίληψη πατώντας ΕΔΩ)

  KEFALAS2


  3.Η Λειτουργία Οργανωμένου Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Διαμερισμάτων (Διαβάστε την περίληψη πατώντας ΕΔΩ)

  KEFALAS3


  4. Μενού, Σχεδιασμός και Ανάλυση Εστιατορίου  (Διαβάστε την περίληψη πατώντας ΕΔΩ)

  KEFALAS4


  5. Μελέτη Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας Εστιατορίου (Διαβάστε την περίληψη πατώντας ΕΔΩ)

  KEFALAS5


  6. Οι Διεργασίες του Τμήματος Αγορών (Διαβάστε την περίληψη πατώντας ΕΔΩ)

  kefalas6


  Λίγα λόγια για τον κ. Σωτήρη Κεφάλα

  Είναι ο τρίτος γιος της οικογένειας του Τάσου Κεφάλα. Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και μεγάλωσε στο Παραλίμνι, λόγω της τουρκικής εισβολής το 1974. Εδώ και δέκα χρόνια κατοικεί στη τουριστική περιοχή του Πρωταρά. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία και έχει τέσσερα παιδιά: Λυγία, Τάσος, Μιχάλης και Γιώργος.

  Μεγάλωσε μέσα σ΄ ένα πολύ καλό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον παρά τις δυσκολίες λόγω της κατοχής από τους Τούρκους της περιοχής της Αμμοχώστου. Το 1976 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Παραλιμνίου και κατατάχθηκε σαν δεκανέας στη Εθνική Φρουρά σε ηλικία 18 χρόνων. Το 1978, ετελείωσε τη στρατιωτική του θητεία και έτσι μπόρεσε να συνεχίσει τις σπουδές του.

  Η φιλομάθεια του τον οδήγησε στην Αμερική ( 1979-1984) όπου απόκτησε το πρώτο πτυχίο Α.Α.S. με διάκριση στη Διοίκηση Τεχνολογίας Ξενοδοχείων του Nassau Community College της Νέας Υόρκης το 1981. Ακολούθως, αποκτά το B.S.B.A. το 1984 στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων του Πανεπιστημίου Denver του Κολοράντο. Συνέχισε τις σπουδές του και του απονεμήθηκε το πτυχίο M.B.A. (1988) στον τομέα της Διεθνούς Διοίκησης από το Pacific States University του Los Angeles, στην Καλιφόρνια. Ο τίτλος της διατριβής του: “H λειτουργία ενός Ξενοδοχειακού συγκροτήματος.” Το 2000 αποκτά από το Sheffield Hallam University της Αγγλίας το πτυχίο MSc στη Διοίκηση της Φιλοξενίας. Ο τίτλος της διατριβή του: ” Προβλέψεις και αντιλήψεις για τη ποιότητα υπηρεσιών που πρόσφεραν τα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων της Κύπρου.” Τέλος, το 2010 απόκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα, PhD in International Business Management.

  Το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό τον βρίσκει ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην περίοδο 1976-1978 επιτυγχάνοντας σκοράρει 20 τέρματα. Την περίοδο 1978-1981 αγωνίστηκε στον Παγκύπριο της Νέας Υόρκης πετυχαίνοντας 30 τέρματα. Αργότερα πήρε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο για τον αθλητισμό και ονομάστηκε για τρία συνεχή έτη ώς πολυτιμότερος παίκτης. Στο NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) ανακηρύσσεται ως δεύτερος διακεκριμένος εθνικός σκόρερς πετυχαίνοντας 54 τέρματα.

  Εργάζεται ως Associate Professor,  του τμήματος Hospitality Management, Σωτήρα, Αμμόχωστος, Κύπρος. Είναι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων και μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Αρχιμαγείρων. Επίσης, είναι μέλος των Διευθυντών των Αμερικάνικων Ξενοδοχείων και Μοτέλς, Πρόεδρος της Ροταριανής Λέσχης Αμμοχώστου και μέλος του Παγκύπριο Συνδέσμου Σκουός.

  Είναι βαθιά αναμιγμένος στο θέμα του και γράφει σχετικά με τη Ξενοδοχειακή Τουριστική Βιομηχανία εδώ και και 30 χρόνια. Άρθρα του και μελέτες του για τα προβλήματα της Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Βιομηχανίας της Κύπρου δημοσιεύονται τόσο σε επιστημονικά όσο και σε επαγγελματικά έντυπα καθώς επίσης και σε ηλεκτρονικά μέσα.

  Ακούραστος αγαπά να βοηθά την κοινότητα του. Είναι πάντα φιλικός, πολύ προσιτός και το ενδιαφέρον του για το καλό των παιδιών είναι πολύ γνωστό. Πάντα φιλόξενος σε όλους και αγαπά πολύ να ασχολείται με τον κήπο του.

  Η οικογένεια Κεφάλα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην κοινωνία με επακόλουθο αποτέλεσμα εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις. Είναι ιδιοκτήτρια  των ακολούθων ξενοδοχείων στο Πρωταρά στο Παραλίμνι: ILIADA HOTEL (115 ROOMS), ANTIGONI HOTEL (175 ROOMS) και FLORAHOTEL APARTMENTS (32 APARTMENTS). Η εταιρεία συνεργάζεται με επιτυχία με την TSOKKOSHOTELS LTD.

  Μπορείτε να τον ακολουθήσετε και στη σελίδα του στο FACEBOOK ΕΔΩ Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που διατηρεί ο ιδιος ΕΔΩ

  Τηλ:  23 819 452 – 99 684 456, 

  FAX: (+357)23 819453, 

  EMAIL: kefalas.soteris@cytanet.com.cy


  NO COMMENTS