Το Lounge Drinkery στο Παραλίμνι που ήρθε να… ταράξει τα νερά (photos)

  0
  5078

  Μια νέα εναλλακτική πρόταση ήρθε να κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή ζωή του Παραλιμνίου. Κάτι μοναδικό που έλειπε από την πόλη έως τώρα.

  Πρόκειται για το Lock & Hatters Drinkery, το οποίο εδώ και μία εβδομάδα λειτουργεί καθημερινά με lounge διάθεση και ήδη έχει γίνει…talk of the town, καθώς η προσέλευση του κόσμου στο μαγαζί από την πρώτη ημέρα είναι πραγματικά αξιωσημείωτη .

  Το Lock & Hatters βρίσκεται στο κέντρο του Παραλιμνίου (Γρίβα Διγενή 9 Παραλίμνι), σε έναν ιδιαίτερα ζεστό χώρο με…γκλάμουρ ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένη αισθητική.

  Εκεί θα βρείτε από τους καλύτερους ναργιλέδες της περιοχής (αφού φτιάχνονται από τους…μετρ του είδους), μοναδικά καινούργια κρασιά,  απίθανα κοκτέιλς με διάφορες μιξολογίες και παραλλαγές αποκλειστικά από το Lock&Hatters, εξαιρετικούς καφέδες το απόγευμα και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Όλα αυτά, να πούμε, με τη συνοδεία γευστικών platters.

  Στο μαγαζί θα βρείτε επίσης και γευσάτα Sushi, τα οποία προσφέρονται καθημερινά, εκτός Παρασκευή και Σάββατο.

  Τις καθημερινές το Lock and Hatters μας ταξιδεύει με Lounge μουσική σε ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο πραγματοποιούνται theme events με διάφορους αξιόλογους DJs από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι φτάνουν τη διασκέδαση… στα ύψη!

  To Lock & Hatters λοιπόν αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική πρόταση.

   Τηλέφωνο κρατήσεων:99 747923

   


  NO COMMENTS