Οι… HOT προσφορές του Jermino στο Παραλίμνι

  0
  717

  Το κατάστημα Jermino Electrical Appliances με μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

  Σας παραθέτουμε τις…HOT προσφορές του Jermino στο Παραλίμνι τις οποίες δεν πρέπει να χάσει κανείς!

  Λίγα πράγματα για το Jermino:

  Η Jermino Electrical Appliances στο Παραλίμνι, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών από το 2000 και, από τότε, μας προσφέρει ό,τι ζητάμε για το σπίτι αλλά και τη φροντίδα μας.

  Η παρουσία του καταστήματος στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών, όπως διαφαίνεται, είναι πολυετής και συνεχής, γεγονός που του προσδίδει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να γνωρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών πριν καν αυτές δημιουργηθούν.
  Διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της, η εταιρία έχει αποκτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

  Όπλα της: η εξειδίκευση, η προσωπική επαφή με τους πελάτες, οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
  Μερικά από τα (πολλά) Brand που θα βρείτε στο κατάστημα είναι: Scholtes, Hotpoint, Sony, Electrolux, LG, Samsung, Bosch, , Philips, Kenwood, αλλά και πολλά άλλα επώνυμα προϊόντα.

  Γρίβα Διγενή 180 Παραλίμνι, 23811515

  Πατήστε ΕΔΩ να μπείτε στο Facebook της επιχείρησης


  NO COMMENTS