Αγία Νάπα: Απόψε το μεγάλο Opening δημοφιλούς μπυραρίας!

  0
  1121

  Μια από τις πιο δημοφιλείς μπυραρίες, όχι μόνο της Αγίας Νάπας αλλά και της Κύπρου, το Senior Frog’s, κάνει απόψε το μεγάλο Opening για το 2018!

  Το Senior Frog’s, που είναι γνωστό για την τρομερή διασκέδαση και τα μοναδικά Parties που διοργανώνει, “γεννήθηκε” πριν από 17 χρόνια (2001) και έχει προλάβει να γίνει πασίγνωστο σε Κύπρο και εξωτερικό, καθώς αποτελεί από τους…must προορισμούς των επισκεπτών της περιοχής!

  Η δημοφιλής μπυραρία, πέραν από τα σπουδαία events που διοργανώνει κάθε βράδυ, έγινε ευρέως γνωστή και… γιγαντώθηκε από τις διάφορες περιοδείες που πραγματοποιεί σε Ευρώπη και Ρωσσία, τους χειμερινούς μήνες.

  Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Senior Frog’s, είναι η σχέση που έχει δημιουργήσει το εξαιρετικά διασκεδαστικό προσωπικό με τους πελάτες, το οποίο δεν αρκείται μόνο στην τέλεια εξυπηρέτηση (η οποία είναι δεδομένη), αλλά φροντίζει παράλληλα να διασκεδάζει τους θαμώνες και να τους μεταφέρει όλη τη θετική ενέργεια!

  Γιατί… τα βράδια στο Senior Frog’s, το προσωπικό και οι πελάτες γίνονται όλοι μία μεγάλη οικογένεια, που μοναδικός στόχος είναι η απόλυτη διασκέδαση!

  Δείτε το ευφάνταστο βίντεο που ανακοινώνει την έναρξη της φετινής περιόδου αστο Senior Frog’s:


  NO COMMENTS