Αγία Νάπα: Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της περιοχής

  0
  552

  Ο όμιλος Giovani, έχει μια εκπληκτική συλλογή με κατοικίες σε όμορφες και προνομιούχες περιοχές κατασκευασμένες με τα υψηλότερα πρότυπα και προδιαγραφές. Ανάμεσα τους το Elite Blu, η νέα προσθήκη του όμιλου Giovani, στην εντυπωσιακή γκάμα κατοικιών και διαμερισμάτων.

  Το Elite Blu, δεσπόζει στα υψώματα της περιοχής Μερσίνια στην Αγία Νάπα και θεωρείται ως ένα απο τα καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της περιοχής. Το συγκεκριμένο συγκρότημα απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα στο καταγάλανο πράσινο, προκαλώντας έτσι τα βλέμματα κυρίως ξένων επενδυτών.

  Συγκεκριμένα, τον πρώτο μήνα παρουσίασης του στην αγορά σημείωσε πωλήσεις ρεκόρ. Ήδη το 50 τοις εκατόν του έργου έχει πωληθεί, και οι εργασίες οικοδόμησης έχουν ξεκινήσει απρόσκοπτα.

  thea'

  Αυτή είναι η πρώτη ανάπτυξη του ομίλου στα δημοτικά όρια της Αγίας Νάπας και όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, “η Αγία Νάπα αποτελεί πραγματικό πόλο έλξης προς ξένους επενδυτές έφοσον αφήνει πίσω τον παλιό της εαυτό και μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης. Η κατασκευή της Μαρίνας και οι πολλαπλές ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση του destination brand Αγία Νάπα, προκαλούν μόνο θετικές επιδράσεις στην κτηματαγορά”.

  Ο όμιλος Giovani, παρουσιάζει ακόμη μια σειρά συγκροτημάτων πολυτελείας, με ονομασία “The luxury collection” που απευθύνονται σε αγοραστές που εκτιμούν την ποιότητα και τις εξιδεικευμένες υπηρεσίες. Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 στην κατηγορία αυτή ο όμιλος θα εντάξει ακόμη 3 νέα εντυπωσιακά συγκροτήματα.

  Σημαντικό να γνωρίζουμε πως καθόλη την διάρκεια της πορείας του, ο ομιλός Giovani έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό και αξιόπιστο όνομα και φημίζεται για την δημιουργία μοναδικών έργων, βασισμένη στην εξαιρετικά ανώτερη ποιότητα και αισθητική.

  Πολυτελείς, πρωτότυπες κατοικίες δημιουργούνται με ένα σκοπό: να πραγματοποιήσουν το όνειρο σας!

   

  *Λεωφόρος Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο 436, Παραλίµνι, T: 23 833780

  Για να ενημερώνεστε για τα τελυταία νέα του oμίλου GIOVANI, μπείτε στο Facebook της εταιρείας ΕΔΩ

   

  ΠΗΓΗ: giovani.com.cy


  NO COMMENTS