Ασταμάτητες κλοπές και διαρρήξεις στην Αγία Νάπα

0
92

Ηλεκτρικές συσκευές, τιμαλφή και μετρητά που υπερβαίνουν τις 40 χιλιάδες ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενες κατοικίες Ιταλών, Ρώσων και Ισραηλινών επισκεπτών στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερις Ιταλοί επισκέπτες κατήγγειλαν στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι το Σάββατο 15 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 09.30 – 23.30 διαρρήχθηκε η κατοικία που ενοικιάζουν στην Αγία Νάπα και κλάπηκαν μετρητά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 31,520 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι πιθανόν να εισήλθαν στην κατοικία από τη μπαλκονόπορτα, η οποία ήταν κλειστή αλά πιθανόν να ήταν ανασφάλιστη.

Μέρος της κλαπείσας περιουσίας ήταν φυλαγμένη σε κιβώτιο ασφαλείας (safe box) το οποίο οι άγνωστοι πήραν μαζί τους.

Στην κατοικία δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού και κάμερα ασφαλείας, ούτε ασφαλιστική κάλυψη για τα κλοπιμαία.

Κι άλλη διάρρηξη

Επίσης τέσσερις Ισραηλινοί επισκέπτες κατήγγειλαν στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι το Σάββατο 15 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 15.00 – 19.00 διαρρήχθηκε το διαμέρισμα που ενοικιάζουν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Αγία Νάπα και από αυτό κλάπηκαν μετρητά και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 2,980 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή και διαπίστωσαν ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι εξασφάλισαν είσοδο και έξοδο στο διαμέρισμα από την ξύλινη κύρια είσοδο, η οποία είχε παραβιαστεί με σωματική βία. Δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού ούτε και κάμερα ασφαλείας ενώ για τα κλοπιμαία υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Famagusta Business News: Η νέα σελίδα στο Facebook, για να βλέπεις ανά πάσα ώρα όλα τα νέα των επιχειρήσεων της περιοχής. Πατηστε ΕΔΩ, και κάντε like

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: . Οι καινοτόμες υπηρεσίες του neammochostos.com, θα κάνουν τη διαφορά στην επιχείρησή σας! Τηλεφωνήστε στο 70000137 και μπείτε στην παρέα μας.