Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη..."Ζω μια κόλαση"

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά την αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή από την Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, τα όσα γράφει στο ημερολόγιό του αποκαλύπτουν το τι περνούσε ο μαθητής, αλλά και το δέσιμο με τους γονείς και τον αδερφό του.

Ακόμα και λίγο πριν αυτοκτονήσει, τους έγραφε: «Πατέρα, μητέρα, αδερφέ μου, σας αγαπώ».

Άλλη μέρα φέρεται να είχε γράψει στο σημειωματάριό του: «Έχω μαζί μου τον πατέρα μου, την μητέρα μου και τον αδερφό μου, δεν έχω όλους τους άλλους, δεν έχω την κοινωνία».

Ανέφερε επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πως ορισμένες φορές η ζωή του ήταν «κόλαση».

Ο άτυχος 15χρονος κηδεύτηκε χθες. Συγγενείς, φίλοι και παιδιά όλων των ηλικιών αποχαιρέτησαν τον έφηβο που, τον τελευταίο καιρό, βίωνε βουβά τον αποκλεισμό και την κατακραυγή συνομηλίκων του. Όλοι τους, με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι, μιλούσαν για ένα παιδί που ποτέ δεν είχε ανοίξει την καρδιά του για να αποκαλύψει το δράμα που ζούσε.

Την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα, μην αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση, έβαλε τέλος στη ζωή του, στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πέρασε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε. Ο ίδιος ο 15χρονος έχει κατονομάσει τους φερόμενους ηθικούς αυτουργούς της ενέργειας του σε σημείωμα που έγραψε λίγο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Συγκεκριμένα, ο 15χρονος έχει αφήσει σημείωμα, όπου έκανε λόγο για bullying από συγκεκριμένους φίλους και συμμαθητές του, τους οποίους κατονομάζει…

Πηγή: Πρώτο Θέμα