Παραλίμνι: Κουρείς και κομμωτές ενίσχυσαν το Movember Cyprus

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβαν χθες Πέμπτη κουρείς και κομμωτές στην πλατεία του Παραλιμνίου, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Movember Cyprus. Ξύρισαν εθελοντές, ενώ  έγιναν και αρκετές εισφορές για τον πολύ καλό αυτό σκοπό!

To Movember ως παγκόσμια ανεξάρτητη φιλανθρωπική κίνηση ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Οι δράσεις αυτές επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού βοηθώντας πολλούς άντρες με καρκίνο να ζήσουν μια κανονική ζωή, παραμένοντας ψυχικά υγιείς.

Την εν λόγω προτωβουλία στήριξε και το Politia Fm με Live Link στο σημείο όπου οι κομμωτές ξύριζαν τους εθελοντές. Μάλιστα από τα...δόντια της ξυριστικής μηχανής δεν ξέφυγαν ούτε οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Politia, οι οποίοι... πήγαν με μαλλί και φύγαν με μουστάκι, παραφράζοντας τη γνωστή ρήση (πήγαν για μαλλί και φύγαν κουρεμένοι)! Κάτι που βεβαίως ήθελαν να κάνουν, αφού αυτός ήταν ο σκοπός,  έτσι ώστε να ενθαρρύνουν με τον τρόπο τους, τους άνδρες να προβαίνουν πιο συχνά σε εξετάσεις για τον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου του προστάτη.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση, αλλά και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς:




neAmmochostos.com