Για ακόμα μια χρονιά έβαλε στολή εργασίας και ανέβηκε σε σκυβαλοφόρο ο Καρούσος

Με τους εργάτες καθαριότητας βρέθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ο οποίος ακολούθησε τα δρομολόγια της Υπηρεσίας Περισυλλογής Σκυβάλων και είδε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «φορώντας την αντίστοιχη στολή ο Γιάννης Καρούσος βρέθηκε στις τρεις τα ξημερώματα δίπλα στους ανθρώπους που μοχθούν, ώστε η Αγία Νάπα να διατηρείται καθαρή, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο».
 
Με τον υπεύθυνο του Τμήματος  ο Δήμαρχος μετέβη στον χώρο όπου ξεκινούν τα δρομολόγια της Υπηρεσίας Περισυλλογής Σκυβάλων, με σκοπό να επιθεωρήσει τα τέσσερα συνεργεία και την Υπηρεσία του Δήμου. Ο Γιάννης Καρούσος επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα και ακολούθησε το δρομολόγιο του "με στόχο να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους που εργάζονται πολύ σκληρά, σε δύσκολες συνθήκες και ωράριο".
 
Ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ανδρέα Χειρίδη είδαν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν και τους τομείς που πρέπει να βελτιωθούν. Σημείωσε ότι είναι εμφανής η βελτίωση που υπάρχει στο θέμα των ανακυκλώσιμων υλικών.
 
Πρόσθεσε πως «χρόνο με το χρόνο μειώνονται τα ανακυκλώσιμα που ρίχνονται στα σύμμικτα σκουπίδια. Ωστόσο εξέφρασε λύπη γιατί, όπως είπε, διαπίστωσε πως ορισμένοι επιχειρηματίες "δεν συνεργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει σχετικές παρατηρήσεις».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Υπηρεσία Περισυλλογής Σκυβάλων του Δήμου Αγίας Νάπας συλλέγει τον Ιούλιο κατά μέσο όρο περίπου 80 τόνους σκουπιδιών την ημέρα».