Αποκαλύψεις για τον Δώρο έκανε η πρώην σύντροφος του!

0
501

Η πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη και μητέρα ενός εκ των παιδιών του, Νάταλι Κάτερ, κλήθηκε να μιλήσει για τον παίκτη του Power of Love.

H χορεύτρια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Cosmowoman” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως o πρώην σύντροφος της, με τη συμμετοχή του στο Power Of Love κάνει αυτό που του αρέσει καθώς του αρέσει πολύ η δημοσιότητα!

Εξήγησε μάλλιστα το λόγο που οι δύο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Είναι γνωστό πως η κόρη σου είναι καρπός του έρωτα σου με τον Δωρο Παναγίδη που συμμετέχει στο “Power Of Love”. Πως είναι η σχέση σας και γιατι χωρίσατε;

Η σχέση μου με τον Δώρο είναι φιλική σε γεννικές γραμμές. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου, είναι παιδί και των δύο μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Χωρίσαμε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια λόγω έλλειψης επικοινωνίας.

Πως τον βρίσκεις στο τηλεπαιχνίδι; Τον βλέπεις;

Ο Δώρος στο παιχνίδι αυτό έχει βρει το καλούπι του. Δηλαδή είναι αυτό που του άρεσε πάντα. Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και πιστεύω πως τα καταφέρνει. Όταν τύχει τον βλέπω.

Η Νάταλι που ήταν ζευγάρι στο παρελθόν και με τον Κώστα Σόμμερ ρωτήθηκε και για την συγκεκριμένη σχέση, μιλώντας ωστόσο αυτή την φορά με τα καλύτερα λόγια!

α

Μια από τις σχέσεις σου που έγινε επίσης γνωστή ήταν αυτή με τον Κώστα Σόμερ. Πως προέκυψε και γιατι χωρίσατε τελικά;

Η γνωριμία μας με τον Κώστα προέκυψε όταν έμενα Αθήνα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί όπου ο ίδιος με πλησίασε και κάπως έτσι αυτή η γνωριμία κατέληξε σε ένα δεσμό που διήρκεσε αρκετό καιρό. Για μένα ο Κώστας θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απλός, έξυπνος με χιούμορ και ευαισθησίες. Τώρα το πως προέκυψε ο χωρισμός, λίγο οι επαγγελματικές δραστηριότητες εκείνο το διάστημα, που μας ήθελαν σε διαφορετικές χώρες αυτός Ελλάδα εγώ Αμερική έφεραν την απόσταση…Πλέον διατηρούμε φιλικές σχέσεις.