Από την επ. Αμμοχώστου ο ένας οπαδός της Ανόρθωσης που αναζητείτο για τα επεισόδια (photos)

0
1865
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!Δυο οπαδοί της Ανόρθωσης που αναζητούνταν σε σχέση με τα όσα σημειώθηκαν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την Μεγάλη Τετάρτη (04/04), αποφάσισαν να θέσουν εαυτόν στη διάθεση των αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε το απόγευμα αυτοβούλως στο ΤΑΕ Λάρνακας 23χρονος υποστηρικτής της «Κυρίας» από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “tothemaonline“, 21χρονος υποστηρικτής της Ανόρθωσης από την Λεμεσό, ενημέρωσε γύρω στις 19:00 ότι ήταν καθ΄ οδόν προς την Λάρνακα, με στόχο κι αυτός να τεθεί στη διάθεση των Αρχών.

Η Αστυνομία από το πρωί (05/04) ενημέρωσε ότι αναζητεί τρία πρόσωπα, σε σχέση με αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και της Καταστολής Βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμου.

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω πρόσωπα αναζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

 

ToThemaonline.com