“Από τα 5.5 δισ ευρώ που επενδύθηκαν στην Κύπρο μόνο το 3% κατέληξε στην Αμμόχωστο”

0
1444
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ξύλινα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια για τις πιο όμορφες γιορτές που έρχονται. Κάντε το χώρο σας μοναδικό και ξεχωριστό με super επιλογές απο το Super Action.Χριστούγεννα και πάλι !!!
– ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔιαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο του δικηγόρου Ανδρέα Πιττάτζη για το επιμελητήριο Αμμοχώστου:

“Η ιστορία γράφεται με αγώνες και όχι πολιτικές. Τα επιμελητήρια είναι ο επίσημος φορέας των επιχειρηματιών. Το Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) έχει έδρα του τη Λεμεσό. Το Συμβούλιο του απαρτίζεται από ανθρώπους που διαμένουν και έχουν τις επιχειρήσεις τους στη Λεμεσό. Θεσμικά όμως, μετέχουν στη Βουλή, στα συμβούλια για τα τοπικά σχέδια, στο ΚΕΒΕ, στις επιχειρηματικές αποστολές του κράτους, εκπροσωπώντας εμάς, την Επαρχία Αμμοχώστου. Δηλαδή κάποιος ο οποίος τα συμφέροντά του είναι στη Λεμεσό αποφασίζει για εμάς, χωρίς εμάς. Ποιού τα συμφέροντα θα προωθήσει; Τα δικά μας; Ή τα δικά του; Της Επαρχίας Αμμοχώστου; Ή της Λεμεσού;

5,5 δις σε επενδύσεις έγιναν τα τελευταία μερικά χρόνια. Στην Επαρχία Αμμοχώστου κατέληξε περίπου το 3% από όλα αυτά τα χρήματα. Από ΟΛΕΣ τις επιχειρηματικές αποστολές του κράτους που γίνονται με τα επιμελητήρια, ΔΕΝ συμμετείχαν επιχειρηματίες της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Η ιστορία γράφεται με αγώνες και όχι πολιτικές. Οι αόρατες δυνάμεις που για 43 χρόνια θέλουν μας κηδεμονεύουν, μας αρνούνται να έχουμε φωνή. Το κράτος μέχρι σήμερα (διαχρονικά), τους το επιτρέπει.

Η Ιστορία γράφεται με αγώνες και όχι πολιτικές. Για αυτό ο καιρός των πολιτικών τέλειωσε, μα οι εκλογές πλησίασαν. Ή θα πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε σαν Επαρχία, ή αναγκαστικά θα πρέπει να μετρηθούμε και να αναμετρηθούμε…”