Πεπεισμένες οι αρχές ότι απέτρεψαν νέο μακελειό στην Αγία Νάπα!

0
504

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

 

.Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Πεπεισμένες ότι απέτρεψαν νέο μακελειό στην ελεύθερη Αμμόχωστο είναι οι αρχές ασφαλείας, μετά την ανακάλυψη της γιάφκας στο ράντζο, μεταξύ Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου, όπου πριν απο περίπου τέσσερα χρόνια δολοφονήθηκε ο Γιάννης Καλοψιδιώτης.

Τα τελευταία δύο χρόνια στη κατοικία αυτή διέμενε  ο 38χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την κατοχή παράνομου οπλισμού. Οδηγήθηκε χθες στο Επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου και προφυλακίστηκε για οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πολίτης” και του δημοσιογράφου Βάσου Βάσου, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου είναι σίγουροι πως έχουν αποτρέψει νέο κύκλο αίματος,  με εγκληματική ενέργεια που προγραμματιζόταν πολύ σύντομα. Και αυτό διότι απο τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG που βρέθηκε στο ράντζο, ο οποίος είχε βλήμα και προωθητικά,ήταν έτοιμος για άμεση χρήση και φαίνεται πως πρόσφατα μεταφέρθηκε στην εξοχική κατοικία.

Οι αρχές ασφαλείας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή που επικαλείται ο “Πολίτης“, γνωρίζουν τα κίνητρα του κτυπήματος που προγραμματιζόταν και ποιοι ήταν οι υποψήφιοι στόχοι, στους οποίους ήδη έχουν γίνει οι σχετικές προειδοποιήσεις. Όσον αφορά τον υπόλοιπο οπλισμό που βρέθηκε καλά καμουφλαρισμένος σε διάφορα σημεία, εντός και εκτός ράντζου, έχει σταλεί για βαλλιστικούς ελέγχους..

Πρόκειται για δύο κυνηγετικά όπλα που δεν είναι εγγεγραμμένα στο όνομα του 38χρονου, ένα έμφορτο πιστόλι με 14 σφαίρες και μια αμυντική χειροβομβίδα. Βρέθηκε επίσης, μεγάλος αριθμός κυνηγετικών και στρατιωτικών φυσιγγίων, θήκες πιστολιών, αλεξίσφαιρο γιλέκο και σύνεργα παγίδευσης άγριων πτηνών. Εντοπίστηκαν ακόμα, μικρές δόσεις κοκαίνης και ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης.

Ο συλληφθείς, ο οποίος διαμένει στο ράντζο με την αλλοδαπή συζυγό του, είναι γνωστός στην αστυνομία και έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ΥΚΑΝ. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πολίτης“, ο 38χρονος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές όσον αφορά την προέλευση του οπλισμού και τον σκοπό για τον οποίο φυλαγόταν στο ράντζο.