Αμμόχωστος: Στις 29/1 η ποινή στον 33χρονο με τα 14 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο

0
690

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: 

 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FORSOS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η πολυετής και συνεχής επιτυχημένη πορεία του καταστήματος FORSOS ENTERPRISES στο Παραλίμνι (από το 1967!) το  βοηθά να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρει το καλύτεροΣτις 29 Ιανουαρίου το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου αναμένεται να επιβάλει ποινή σε 33χρονο ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες για αδικήματα που αφορούν παράνομη εισαγωγή και κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο και παράνομη χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή 13,392 γραμμάρια κάνναβης.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν σήμερα άλλα τρία άτομα ηλικίας 35, 22 και 35 χρόνων οι οποίοι δήλωσαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν από τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής.

Η σύλληψη των 4 υπόπτων έγινε κατορθωτή μετά από πληροφορία που κατείχε η ΥΚΑΝ σύμφωνα με την οποία τέσσερα συγκεκριμένα άτομα εισάγουν και διακινούν ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το μεσημέρι της 14ης Ιουλίου 2017, ο 33χρονος έφτασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από Βρυξέλλες και σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή του βρέθηκαν 28 συσκευασίες του μισού κιλού περίπου που περιείχαν, δηλαδή συνολικά, 15 περίπου κιλά κάνναβης και συνελήφθη. Στον χώρο έξω από το κτίριο του αεροδρομίου εντοπίστηκε ένας 35χρονος ο οποίος περίμενε να παραλάβει τον 33χρονο. Ο τρίτος και τέταρτος ύποπτοι, 22 και 35 χρόνων που κατάγονται από τη Λευκωσία αλλά διαμένουν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν σε περιοχή της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, κοντά στις κατοικίες τους.

Οι ύποπτοι επέβαιναν τα οχήματα τους και ανακόπηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ. Ο 35χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο του και τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας στο όχημα την σύζυγο του. Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του, όπου εντοπίστηκαν 7,5 γραμμάρια κάνναβης και μισό γραμμάριο κοκαϊνης.

Εντοπίστηκε ακόμα το χρηματικό ποσό των 23,385 ευρώ το οποίο πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.

 

ΚΥΠΕ