Αμμόχωστος: Όταν έχεις μια ιδέα και την πιστέψεις ο δρόμος για την επιτυχία είναι ανοιχτός

0
1568

Τις… τύχες στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένας νεαρός από τις Βρύσουλλες ο οποίος, έχοντας διακρίνει κάποια κενά στα θέματα καθαριότητας σπιτιών, διαμερισμάτων, πολυκατοικιών κ.α, ίδρυσε τη δική του εταιρεία (την Magic Mop Cleaning Service), η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αμμόχωστο και τη Λάρνακα.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Βασιλείου, ο οποίος έχοντας ως ρητό “η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά”, είχε την ιδέα να ανοίξει συνεργείο καθαρισμού και να προσλάβει επαγγελματίες Κύπριες γυναίκες καθαρίστριες.

Με αυτά που συζητήσαμε, καταλάβαμε ότι ο ίδιος δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το να παραδίδει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ σπίτια (και ό,τι άλλο κληθεί να αναλάβει), αφού ξέρει ότι οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά σε αυτό τον τομέα.

Διαβάστε τι μας είπε στη συνέντευξη:

– Εξηγησε μας, τι κάνετε ακριβώς

1)Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα οικιών , διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων αποθηκών και κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών. Η ομάδα αποτελείται από Κύπριες γυναίκες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο

– Πως εμπνεύστηκες την ιδέα να ξεκινήσεις αυτή την επιχείρηση;

2) Αντιλήφθηκα ότι στην επαρχία Αμμοχώστου δεν υπήρχαν αρκετά συνεργεία καθαρισμού. kyriakos11Έχοντας και κάποιες άσχημες εμπειρίες από κοπέλες που ερχόντουσαν στο σπίτι μου να καθαρίσουν και βλέποντας, επίσης, πως οι περισσότεροι δεν πέρνουν στα σοβαρά το σημαντικό θέμα της καθαριότητας, αποφάσισα να το ψάξω, να μελετήσω επί του θέματος και να ασχοληθώ.

– Η Κύπρος πέρασε και περνά μια δύσκολη, οικονομικά, περίοδο… Πόσο δύσκολο για σένα ήταν να πάρεις την απόφαση;

3)Πραγματικά με προβληματίζει ιδιαίτερα η οικονομική στασιμότητα που περνά το νησί μας. Εμείς οι νέοι καλό είναι να παίρνουμε πρωτοβουλίες για να βοηθήσουμε την οικονομία του νησιού μας ξεπερνώντας τα εμπόδια της ανεργίας. Ήταν αρκετά δύσκολο στην αρχή, ωστόσο όταν έχει μια καλή ιδέα και πιστέψεις σε αυτή, δεν υπάρχει λόγος να μην πετύχεις.

Στο τέλος όμως δικαιώθηκες, αφού πλέον έχετε πελάτες σε όλη την περιοχή. Τι έχεις να πεις.

4)Η εμπιστοσύνη των πελατών μας καθώς και η προτίμηση τους είναι η δικαίωση στην προσπάθεια μας να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

-Ποιοί είναι οι μελλοντικοί στόχοι σου ;

5) Οι μελλοντικοί μου στόχοι αφορούν την ανάπτυξη του συνεργείου μας, παραμένοντας αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών μας, καθώς για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι.

magicCOP MAGICmop

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Facebook, στη σελίδα της Magic Mop Cleaning Service