Αγία Νάπα: Παραιτούμαστε – Ελπίζουμε ο επόμενος να έχει… “άντερα”!

0
1662
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

 SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
Παραίτηση βόμβα από το διοικητικό συμβούλιο της Αγίας Νάπας, το οποίο έχει παράπονα από τους επιχειρηματίες της Αγίας Νάπας και τον δήμο οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση “μας έχουν κλείσει τις πόρτες” και “δεν απαντούν καν τα τηλέφωνα”.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση της ομάδας, όπως αναρτήθηκε στα social Media:

“ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΤHΚΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
Οι λόγοι πολλοί !
Από που να ξεκινήσουμε?
Από τα 270 ξενοδοχειακά συγκροτήματα τα περισσότερα μας έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα ! Εστιατόρια -περίπτερα -καφέ όταν έχουν προβλήματα αμέσως ξεκινούν τα τηλέφωνα στο Δημαρχειο!! Στην ομάδα ομως του Δήμου Αγιας Ναπας τα τηλ. δεν τα απαντούν !!!
Δυστυχώς σε αυτά κάποιοι προτιμούν να συντηρούν τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου απλά για να κάθονται στα box!
Φυσικά και δεν είμαστε άπληστοι , υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα ξενοδόχοι – επιχειρηματίες που μας παίρνουν από μόνοι τους για εισφορά !!!
Ο πιό πλούσιος Δήμος της Κύπρου με το χειρότερο γήπεδο!! Εθελοντισμός 0.

Ότι πρόταση κατατεθεί στο τραπέζι σε 1 ώρα απορρίπτεται λόγω ότι δήθεν θα υπάρξουν αντιδράσεις !!!!
Ξαφνικά μετά την εκλογή μας άρχισαν το κονδύλια τα σταθερά να μειώνονται ! π.χ ο λόγος μετά από 15 χρόνια κάποιους μεγαλοεπιχειρηματίες τους πείραξε ο καπνός από τα Σουβλακια της ομάδας!!! Φυσικά αφού έμαθαν το φρέσκο ψάρι και τα sushi!!!
Όπως προαναφέραμε , Εκλογική Συνέλευση τέλος Απριλίου ,
καλείται ο επόμενος πρόεδρος να έχει λεφτά και «άντερα» για μπορέσει να ανταποκριθει !!!”