ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ο Sawiris ‘κτυπήθηκε’ στο SOHO αλλά λίγες ώρες μετά χόρευε… απτόητος στο πάρτι για τον θεμέλιο λίθο της μαρίνας της Αγ. Νάπας

0
432

Σημαντικό στοιχείο κατατέθηκε την Τετάρτη (13/12), στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά τα όσα σημειώθηκαν στο νυκτερινό κέντρο SOHO της Αγίας Νάπας τα ξημερώματα της 30ης Σεπτεμβρίου του 2016.

Ως γνωστόν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο επενδυτής του μεγαλεπήβολου έργου της Αγίας Νάπας Ναγκίμπ Σαουίρις, ενώ διασκέδαζε μαζί με φίλους και στενούς συνεργάτες του στο SOHO, ο ίδιος και η παρέα του δέχθηκαν επίθεση από άνδρες ασφαλείας του εν λόγω νυκτερινού κέντρου. Μάλιστα, ο Σαουίρις υποστήριξε ότι κτυπήθηκε στο πρόσωπο.

Στη δικάσιμο της Τετάρτης (13/12) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου (Παραλίμνι), ωστόσο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων κατέθεσε οπτικό υλικό (VIDEO), που παρουσιάζει τον επενδυτή λίγες ώρες μετά το επεισόδιο, να χορεύει φανερά ευδιάθετος και χωρίς να φέρει κάποιον τραυματισμό στο πρόσωπο από τα κτυπήματα που όπως είχε πει δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Σαουίρις σε VIDEO που λήφθηκε από το πάρτι με αφορμή την κατάθεση του θεμέλιου λίθου της Αγίας Νάπας στις 30 Σεπτεμβρίου, εμφανίζεται να χορεύει δίπλα από κιθαρίστα.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι εκπροσωπούνται από το δικηγορικό γραφείο Δημητρίου&Δημητρίου ΔΕΠΕ.

Δείτε το VIDEO ΕΔΩ:

Πηγή: tothemaonline.com