Αγία Νάπα: Η επιτυχία του φεστιβάλ και η δυσαρέσκεια του δημάρχου

0
2147
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Το κατάστημα Jermino Electrical Appliances με μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας καλύπτει κάθε σας ανάγκη.
 

“Στα γρήγορα”. Εδώ σχολιάζουμε εν συντομία τα γεγονότα, δημοσιεύουμε μικρές αλλά σημαντικές ειδήσεις και καταθέτουμε τις σκόρπιες σκέψεις μας.

 

Στην Αγία Νάπα πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Κύπρου, με πάρα πολλούς συμμετέχοντες και εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό.

Πρόκειται για το “Μεσαιωνικό Φεστιβάλ”, το οποίο, στην τελετή έναρξης που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στο Μοναστήρι της Αγίας Νάπας, προσέλκυσε χιλιάδες άτομα.

Το εν λόγω φεστιβάλ, λοιπόν, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και όπως σωστά ανέφερε και ο δήμαρχος, κ. Γιάννης Καρούσος, συμβάλλει στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Κάτι ανάλογο θα έπρεπε όλοι οι τουριστικοί δήμοι να πράττουν, καθώς, αν θέλουμε όντως να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο και να καταπολεμήσουμε την μάστιγα της εποχικότητας, θα πρέπει να κάνουμε και κάτι γι΄αυτό. Εξού και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Αυτό που… ξίνισε, ωστόσο, τον δήμαρχο Αγίας Νάπας – στο κατα τ΄άλλα άκρως επιτυχημένο φεστιβάλ – είναι η μουσική που ακούγεται από συγκεκριμένο μπαρ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Δυστυχώς στο πιο ποιοτικό μας φεστιβάλ αντί να απολαμβάνουμε το φεστιβάλ, ακούμε την μουσική του πίσω υποστατικού” δείχνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του.”