Αδελφοποίηση Αγία Νάπας και δήμου Σερρών – Εντυπωσίασαν οι χορευτές μας στις Σέρρες

0
421

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ 13 Μαΐου 2017 στο κινηματοθέατρο Αστέρια στις Σέρρες.
Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου Αγίας Νάπας:
Η σφραγίδα στην σχέση των δύο πόλεων που ένωσε την φιλία των Κυπρίων στις Σέρρες, αλλά και των Σερραίων της Αγίας Νάπας, καθώς επίσης και της από χρόνων γέφυρα ψυχής που ενώνει τα Μοναστήρια της Παναγίας Αγίας Νάπας και του Τιμίου Προδρόμου Σερρών, έγραψε συναισθήματα φιλίας, αγάπης , κοινών στόχων και μεγάλες προοπτικές συνεργασίας.


Επενδύσαμε σ’ αυτή την αδελφοποίηση ευελπιστώντας στην διατήρηση και στην σύσφιξη δεσμών μεταξύ των πολιτών των δύο πόλεων.


Στόχος μας η ανάπτυξη και η συνεργασία σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, πολιτιστικές ανταλλαγές, κοινωνικές και άλλες διοικητικές συνεργασίες που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι ανταλλαγές εμπειριών θα ενδυναμώσουν τις δύο πόλεις και θα δώσουν την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες πολιτών και των δύο πόλεων να αναπτύξουν Πρωτοποριακές ιδέες και δραστηριότητες.


Το πρωτόκολλο της αδελφοποίησης υπέγραψαν οι Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ.Γιάννης Καρούσος και Δήμαρχος Σερρών κ.Πέτρος Αγγελίδης.


Τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας συνόδευσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστασία Τσόκκη Μάριος Βάσου, η Πολιτιστική Λειτουργός Μαρία Τοφινή και ο Πρωτοπρεσβύτερος Πάτερ Βασίλειος.


Επίσης τα Πολιτιστικά Σχήματα Μουσικό Σχήμα “Κάβο-Γκρέκο” Αγίας Νάπας και ο Χορευτικός Όμιλος Δήμου Αγίας Νάπας.

Δείτε ένα απόσπασμα από λόγια του Δημάρχου Αγίας Νάπας, κ. Καρούσου:


Δείτε και βίντεο από το μουσικό σχήμα Κάβο Γκρέκο, οι οποίοι με τους Κυπριακούς παραδοσιακούς τους χορούς εντυπωσίαν το κοινό στις Σέρρες: