Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του νεαρού Παραλιμνίτη γυμναστή Κρις Αδάμου (video)

0
616

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε ο νεαρός γυμναστής από το Παραλίμνι, Κρις Αδάμου, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια στα οποία λειτουργεί το γυμναστήριο του, έχει καταφέρει να… μεταμορφώσει τα σώματα πολλών ανθρώπων που αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν!


cris3Με ειδικές  σπουδές, μελέτες  και εμπειρία σε Ηνωμένο Βασίλειο και  ΗΠΑ,  ο Κρις Αδάμου έχει καταφέρει να φέρει νέα δεδομένα στον τομέα της  φυσικής κατάστασης!

Ο Κρις, λοιπόν, μας μιλά για τη ζωή του, τον αθλητισμό και για το πως του μπήκε το… μικρόβιο της γυμναστικής. Επίσης μας αναφέρει μεταξύ άλλων πως μπορούμε να κάνουμε πραγματική αλλαγή στο σώμα μας, αλλά και τη ζωή μας γενικότερα!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη του Κρις Αδάμου από το γυμναστήριο του…

Τι κάνει ακριβώς ο Κρις Αδάμου;

Με μοναδικές μεθόδους  γυμναστικής στα πλαίσια ευρωπαϊκών και αμερικάνικων προδιαγραφών  που έχει δημιουργήσει ο ίδιος από τις σπουδές  του και μετά από τις έρευνες που έχει κάνει σε διάφορα είδη γυμναστικής,  έχει καταφέρει όχι μόνο να είναι αποτελεσματικές , αλλά και άκρως διασκεδαστικές.cris2

Αποτελούνται, μεταξύ άλλων, από ασκήσεις με το βάρος του σώματος (Bodyweight
exercises), ελεύθερα βάρη (Free weight)  και  λειτουργική  γυμναστική (Functional).

Έχει δημιουργήσει το Evolution Health and Fitness, για την προώθηση της  γυμναστικής  και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Είναι καινοτόμος στον τομέα του healthand fitness και στόχος του  είναι να παροτρύνει το κοινό προς την κατεύθυνση της ενεργής δραστήριας και υγιεινού τρόπου ζωής,  μέσω της εκγύμνασης, της σωστής διατροφής αλλά  και της προσωπικής ανάπτυξης του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά (self-development) μέσα από της υπηρεσίες του.

Διεύθυνση: Ακροπόλεως 161 (Σχεδόν δίπλα από το τέταρτο δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου)

Τηλέφωνο: 99699449

Βρείτε τον και στο Facebook ΕΔΩ

chris6chris5chris1

 


 

chris2

 

Τον Κρις Αδάμου μπορείτε να τον βρείτε στο Evolution Health And Fitness Centre στο Παραλίμνι.