Σήμερα οι πρώτοι πλειστηριασμοί στην Επαρχία Αμμοχώστου

0
311

Χωρίς να υποβληθεί καμία προσφορά πραγματοποιήθηκαν χθες οι πλειστηριασμοί ακινήτων από την Τράπεζα Κύπρου στη Λάρνακα, ενώ ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία στην Επαρχία Αμμοχώστου.

natasatheodoridou

 

Η μεγάλη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ συναυλία στην Αγία Νάπα!

 

 

 

Τη σκυτάλη, σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο”, παίρνει αύριο η Ελληνική Τράπεζα όπου θα αρχίσει με τη σειρά της τη διαδικασία των πλειστηριασμών, ενώ εντός Ιουλίου θα προχωρήσει στη διεξαγωγή πλειστηριασμών και ο Συνεργατισμός.

Σημειώνεται ότι άκαρποι ήταν και οι πλειστηριασμοί ακινήτων στη Λευκωσία την περασμένη Παρασκευή όπου τέθηκαν τρία χωράφια στο Παλιομέτοχο (με εμβαδόν 6.335, 3.345 και 4.840 τ.μ.) με επιφυλαχθείσες τιμές €30.160, €16.800 και €300.800 αντίστοιχα και ένα οικόπεδο στον Άγιο Δομέτιο με εμβαδόν 619 τ.μ. και επιφυλαχθείσα τιμή €398.000.

Η Τράπεζα αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν σε αυτή την παρτίδα των εκποιήσεων καθώς είναι μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν να δουν κι άλλες ευκαιρίες ώστε να κάνουν την τελική προσφορά τους.

Επομένως, η Τράπεζα θα δει πώς θα κινηθούν και οι πλειστηριασμοί των υπόλοιπων τραπεζών και στη συνέχεια θα εκπονήσει στρατηγική για το πώς θα προχωρήσει, βγάζοντας στο σφυρί και μεγάλα φιλέτα.

Σήμερα στην Αμμόχωστο  

Οι πλειστηριασμοί εκ μέρους της Τράπεζας Κύπρου συνεχίζονται σήμερα στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο”, προς πώληση τίθενται ένα χωράφι με εμβαδόν 6.766 τ.μ. στον Άγιο Στάθη στη Σωτήρα με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης €484.000 και δύο οικόπεδα (εμβαδόν 714&661) στο Λιοπέτρι με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης €724.000.