Η σχολή χορού στο Λιοπέτρι που ξεφεύγει από τα κυπριακά πλαίσια

0
1094

Το 2010 η Σκεύη Μανώλη (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, IDTA Αγγλίας και A.F Γερμανίας), αποφάσισε να δημιουργήσει τη σχολή χορού Paso Libre!
xorosm6
Από τότε, αποτελεί μια από τις πιο καθιερωμένες σχολές ερασιτεχνικού, αλλά και επαγγελματικού χορού στην επαρχία Αμμοχώστου, που ξεφεύγει από τα κυπριακά όρια.
xorosm5
Συγκεκριμένα η σχολή λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό, με σπουδαίες διακρίσεις.
xorosm10
Με γνώση πείρα και πάθος για αυτό που κάνουν οι άνθρωποι εκεί, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσφέρουν άρτια εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες, γυναίκες και άντρες. Άλλωστε ο χορός είναι τρόπος ζωής. Δεν βλέπει ηλικίες!
xorosm8

Ο χορός γι΄αυτούς ξεφεύγει από τα στενά όρια της μονοδιάστατης εκπαιδευτικής λογικής και γίνεται ένα πολύτιμο βοήθημα ζωής που μπορεί να προσφέρει υγεία, ευεξία, αυτοπεποίθηση, ενώ, παράλληλα, βοηθά στην ομοιόμορφη εκγύμναση του κορμιού.

xorosm12xorosm1

xorosmanwliΤα είδη χορού:

Μπαλέτο (κλασικό και σύγχρονο)

LATIN

BALLROOM

TANGO ARGENTINO

SALSA

ΚΥΠΡΙΑΚΟΙ / ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ

                                               HIP – HOP

                                               BREAK DANCE

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Τα… καλά δεν έχουν τελειώσει όμως ακόμη. Γιατί; Επειδή στον ίδιο χώρο έχει διαμορφωθεί καταλλήλως αίθουσα για γυμναστική, με σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, από τους γυμναστές Κώστα Κωνσταντή και Σκεύη Μανώλη, η οποία τα γυναικεία προγράμματα γυμναστικής.
Μάλιστα, το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για εγκύους, καθώςν τα οφέλη της γυμναστικής είναι πολλαπλά για τη μέλλουσα μητέρα, ενώ είναι ευεργετική και για το έμβρυο
Η γυμναστική για εγκύους, μεταξύ άλλων:
-Ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα και χαρίζει μεγαλύτερη αντοχή
-Δυναμώνει τους μυς και βελτιώνει την ευλυγισία των συνδέσμων και των αρθρώσεων
-Μειώνει τις ενοχλήσεις τις εγκυμοσύνης, όπως είναι οι πόνοι της πλάτης, η δυσκοιλιότητα, οι κράμπες, η αίσθηση της κόπωσης και το πρήξιμο στα πόδια
-Με τη γυμναστική για εγκύους οι μύες της λεκάνης δυναμώνουν έτσι ώστε να αντέχετε ευκολότερα το βάρος του εμβρύου και ελέγχετε την ανάγκη για ούρηση
-Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας με αποτέλεσμα να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σώμα σας στη διάρκεια του τοκετού
xorosm7
crosfit-l
Τα είδη γυμναστικής απευθύνονται σε όλα τα είδη των σωματότυπων, σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών, ενώ προσφέρονται και πιο εξειδικευμένα προγράμματα για αθλητές, επαγγελματίες και μη:
xorosm3
CROSSFIT
TRX
ZUMBA
PILATES
AEROBIC / STEP AEROBIC
PERSONAL TRAINING
YOGA (ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΟΥΣ)
ΚΥΚΛΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δείτε το βίντεο:

-ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 23942909, 99910903

-ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 99304883