Παραλίμνι: Όταν δύο νέοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

0
538

Όταν μετατρέπεις το πάθος σου σε επάγγελμα τότε μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα.

Αυτό ακριβώς αποφάσισαν να κάνουν πριν από έξι περίπου μήνες δύο νέοι άνθρωποι στο Παραλίμνι με τρομερό πάθος, αγάπη και γνώσεις για τη γυμναστική και δικαιώθηκαν! Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έδειξαν τις δυνατότητες τους, δημιουργώντας μια μεγάλη παρέα, μια οικογένεια για την οποία η γυμναστική αποτελεί το καλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

kes2

 

Οι Κυριάκος Κεσίδης και Γιώργος Σταύρου ιδιοκτήτες του Be Fit Functional Studio, μας δείχνουν με τις σύγχρονες και εναλλακτικές τους μεθόδους, πως θα αποκτήσουμε το σώμα που πάντα ονειρευόμασταν, αλλάζοντας και την ψυχολογία μας, που παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

kes5Στόχος τους, με το νέο είδος γυμναστικής  (Functional training, λειτουργική προπόνηση) το οποίο στο εξωτερικό είναι πλέον διαδεδομένο και άκρως αποτελεσματικό, να κάνουν πραγματική αλλαγή στο σώμα, αλλά και στην ζωή των ανθρώπων. Να δώσουν στον κόσμο το κάτι παραπάνω, με απώτερο σκοπό να γίνει η γυμναστική τρόπος ζωής για αυτούς!

kes6

Φιλοσοφία τους ήταν και είναι να προσφέρουν υπηρεσίες διαφορετικές, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο!

kes4

Κυριάκος Κεσίδης και Γιώργος Σταύρου

Οι Κυριάκος Κεσίδης και Γιώργος Σταύρου είναι δύο επαγγελματίες γυμναστές, µε πτυχία από Ελλάδα και Κύπρο.

Εν ώρα γυμναστικής προσπαθούν να είναι δίπλα στα άτομα που αθλούνται, από το πρώτο µέχρι το τελευταίο στάδιο της άσκησης τους σε συμβουλευτικό και πρακτικό επίπεδο.

kes3

Αναλαμβάνουν προπονήσεις τόσο επαγγελματιών αθλητών (καθότι υπήρξαν αθλητές) όσο και σε άτομα που απλά θέλουν να εξελιχθούν και να ενταχθούν στην μεγάλη τους οικογένεια.

Γι’ αυτό και ο κάθε ένας που θα επιλέξει το Be Fit Functional Studio, θα λάβει υπηρεσίες personal training και θα έχει το δικό του πρόγραµµα ανάλογα µε τις δυνατότητές του.

Το γυμναστήριο είναι χωρισμένο σε δύο µέρη: η µία αίθουσα είναι κατάλληλη για το functional training µε γρασίδι και όλο τον απαιτούμενο εξοπλιςµό και η δεύτερη αίθουσα προσφέρεται για το personal training και τα οµαδικά προγράµµατα.

Για την προπόνηση των αθλούµενων χρησιµοποιούν κυρίως λάστιχα αντιστάσεως, βαράκια, kettlebells, swissballs, δίσκους ισορροπίας, sandbags, BOSU, και TRX suspension και rip trainer.

Το γυμναστήριο διαθέτει ξεχωριστά αποδυτήρια για γυναίκες και άντρες, µπάνιο και πετσέτες. Αν λοιπόν ψάχνετε το κάτι παραπάνω σε εξαιρετικά οικονοµικά πακέτα, τότε το Be Fit Functional Studio είναι για εσάς. Ιδανικό περιβάλλον, εξαιρετική ατµόσφαιρα και παροχές στα µέτρα σας.

 

1ης Απριλίου 129, Παραλίµνι,

Τηλ: 99 919 128

Τηλ:99 760439

befitΒρείτε το Be Fit Functional Studio με τους Κυριάκο Κεσίδη και Γιώργο Σταύρου στο Facebook.