11ο Φεστιβάλ φράουλας Δερύνειας: Έσπασε κάθε ρεκόρ! (photos)

0
3180
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Στο Pet Galaxy (By Tasos Kefalas) στο Παραλίμνι θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ: Τροφές, πολλά αξεσουάρ, και ό,τι άλλο επιθυμείτε από τις καλύτερες εταιρείες
Κάθε χρόνο και καλύτερο! Κάθε χρόνο και πιο άρτιο, πιο οργανωμένο! Το 11ο φεστιβάλ Δερύνειας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με την συμμετοχή του κόσμου είναι αθρόα, ενώ οι Τριαντάφυλλος και Ίμβριος ξεσήκωσαν τον κόσμο.

 

Κυρίως όμως επιτεύχθηκε ο στόχος που δεν ήταν άλλος από την προβολή της πρωτοποριακής καλλιέργειας της φράουλας από τους φραουλοπαραγωγούς και η διάδοση του προϊόντος (και των παράγωγών του) σε συνδυασμό με την παρουσίαση ποιοτικού πολιτιστικού και καλλιτεχνικού προγράμματος.

Οι φραουλοπαραγωγοί ετοίμασαν παρασκευάσματα της φράουλας, όπως λικέρ, μαρμελάδα και χυμό, τα οποία προσφέρθηκαν δωρεάν στον κόσμο. Στον περίγυρο το γηπέδου υπήρχαν πολλά περίπτερα τα οποία πρόσφεραν το καθένα διαφορετικά πράγματα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Δερύνειας γι΄αυτή την υπέρλαμπρη εκδήλωση, αλλά και ένα τεράστιο μπράβο στους εκατοντάδες εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν θα βλέπαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε το κείμενο χωρίς μια αναφορά στους φραουλοπαραγωγούς της Δερύνειας, τους οποίους το έργο αναγνωρίζεται πλέον και από χιλιάδες άτομα που έρχονται κάθε φορά στο φεστιβάλ προκειμένου να δουν και να γευτούν το Δερυνειώτικο προϊόν , που οι ίδιοι με κόπο και αγάπη καλλιεργούν: την φράουλα!