ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Χαμός στο Δικαστήριο – ‘Θέλω να πάω στην κόλαση…’

0
322

Δεν είχε συναίσθηση του εγκλήματος που διέπραξε όταν ο 34χρονος πατροκτόνος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο Λάρνακας, σύμφωνα με τον ‘Πολίτη’.

Όπως σημειώνετε σε δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Πολίτης’, ο 34χρονος αγγλοκύπριος, δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει την διαδικασία προφυλάκισής του.

Έλεγε ασυναρτησίες, παραφερόταν και διέκοπτε συνεχώς τη διαδικασία, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βάσος Βάσου (‘Πολίτης’), ο οποίος μάλιστα σημειώνει ότι στον ύποπτο, έγιναν συστάσεις από το δικαστήριο για κόσμιο συμπεριφορά.

«Αυτός (σ.σ. ο πατέρας του) κρατούσε το μαχαίρι», υποστήριξε αρχικά ο 34χρονος, «Φώναζε για τα χάπια μου, με βίαζε όταν ήμουν στον στρατό», συμπλήρωσε, ενώ μάλιστα αναφώνησε: «Θέλω να πάω στην Κόλαση, κάντε ό,τι θέλετε μαζί μου», είπε προτού ξεκινήσει η διαδικασία, μιλώντας στα αγγλικά.

Εν τέλει, ύστερα από πολλές παρατηρήσεις ο 34χρονος έμεινε σιωπηλός μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάθεση του ανακριτή της υπόθεσης.

Ο αρχιλοχίας του ΤΑΕ Λάρνακας αναφέρθηκε στα γεγονότα από το βράδυ της Τετάρτης (11/4) πριν το φονικό, μέχρι τον εντοπισμό και σύλληψη του 34χρονου και την παρουσία του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Πηγή: Tothemaonline