Στο σφυρί 47 αυτοκίνητα – Από €200 μέχρι €7.100 (κατάλογος)

0
72

Σε δημόσιο πλειστηριασμό 47 οχημάτων προχωρεί σήμερα (στις 3 το μεσημέρι στη Μοσφιλωτή) η Τράπεζα Κύπρου, με το πιο φθηνό αυτοκίνητο να πωλείται προς €200 και το πιο ακριβό €7.100. Πρόκειται για διάφορες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων, μεγάλης ηλικίας στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Πρόκειται για αυτοκίνητα που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή της λόγω συσσωρευμένων χρεών από τους ιδιοκτήτες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Το πιο φθηνό αυτοκίνητο που διατίθεται προς πώληση είναι ένα AXR Magmax Quadbike το οποίο μπορεί να αγοράσει κάποιος στα €200, ενώ με €300 μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα Jaguar X- Type με ημερομηνία εγγραφής Δεκέμβριο 2002.

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στη λίστα της Τράπεζας Κύπρου στην τιμή των €7.100 είναι ένα Mercedes ML 280 CDI D με ημερομηνία εγγραφής τον Αύγουστο 2006, ενώ στην τιμή των €7.000 πωλείται μια Porsche Cayenne με ημερομηνία εγγραφής τον Σεπτέμβριο του 2004.

Λόγω της παλαιότητας των οχημάτων, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα εξαρτήματά τους για να πωληθούν ως ανταλλακτικά.

Σημειώνεται πως τα οχήματα πωλούνται στην κατάσταση που βρίσκονται σήμερα, ενώ ο αγοραστής επιβαρύνεται με τις καθυστερημένες άδειες κυκλοφορίας ή και τα έξοδα επανεγγραφής των οχημάτων.

Με την κατακύρωση ο αγοραστής θα πρέπει να καταβάλει το 30% της αξίας ως προκαταβολή σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφλείται την επόμενη ημέρα σε μετρητά σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. Σε περίπτωση ακύρωσης της πράξης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Πηγή: philenews