Στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος – Αλλάζει ο καιρός από την Παρασκευή

0
51

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα µέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι το Σάββατο και µικρή άνοδο την Κυριακή.