Στην Αγία Θέκλη με παστουρμάες και καραόλους του χρόνου η Eurovision! (By Zafeirenia)

0
1664
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.

?
77775858, 99554859
Ελένη, Ελενάρα μου… Δηλαδή μάσιαλα της! Όπως εμανέφκαμεν που εβλέπαμε τα belly dance της Shakiras, κάπως έτσι εμανέψαμεν την Τρίτη το βράδυ παρακολουθώντας τη Φουρέιρα! Κάποιος ας καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία! (Τζίνους που το Chicago Fire αν γίνεται που εν τζαι ωραίοι!)

Ποιος να μας το ελάλεν ρε μωρά, ότι θα επελλανίσκαμεν τα μπουκικα;; Ότι θα αγχωνόμασταν όχι για το ότι έχει chance να κερδίσουμε, αλλά με το εάν κερδίσουμε που στο καλό θα φιλοξενήσουμε τη Eurovision!!!

Πρόταση Zafeirenias:

Παραλία Αγία Θέκλης δεν το συζητώ! Με κεκλεισμένων των θυρών με τίποτε! Beach party φάση! Εν το Μάη που γίνεται helloooo!! Θα τους ποτίσουμε ζιβανίες, ΚΕΟ, γάλα με τριαντάφυλλο, θα τους ταίσουμε κολοκάσι, καραόλους (σαλιγκάρια), φτανά, παστουρμάες, χαλουμάκι και δεν θα μείνει κανένας παραπονούμενος! Θα μάθει επιτέλους η Ευρώπη τι πάει να πει… Ευρώπη! 😉

Σοβαρά όμως τωρά για να μεν αππωνούμαστεν άδικα… Ναι μεν εχαρήκαμε, αλλά ειδικά με τις κριτικές επιτροπές που επροστεθήκαν τα τελευταία χρόνια (πιο τσιόφτα – παράγοντες!) δεν ξέρουμε τι θα γίνει… Εμείς πιστεύουμε στη συμμετοχή μας και δε συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο από ένα τοπ3!

Καλή επιτυχία Ελένη, Καλή επιτυχία Κύπρος, Λαμπρόν – Fuego να κάψει τους haters!

Zafeirenia

xoxo

Άρθρο: Ζαφείρω Αναστασίου/zafeirenia.com (Επίσημος συνεργάτης του neAmmochostos.com)