Σοκάρουν οι πληροφορίες για παρουσία μικρού παιδιού στη σκηνή του άγριου φονικού στον Στρόβολο

0
333

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο.

Ζευγάρι Ελληνοκυπρίων, 59 και 60 ετών βρέθηκε νεκρό μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε λίμνη αίματος στην οικία του στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο. Η πληροφορία δόθηκε στην Αστυνομία από κατοίκους της περιοχής.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ η νέα υπόθεση δολοφονίας προκαλεί σοκ. Τραγικότερη πτυχή της όλης υπόθεσης, η πληροφορία ότι εντός της οικίας την ώρα που οι άγνωστοι μπούκαραν, βρισκόταν και 15χρονο παιδί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί ήταν αυτό που πανικόβλητο κατάφερε να τρέξει εκτός της οικίας και να ειδοποιήσει γείτονες για το τραγικό συμβάν.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, την οποία και απέκλεισαν για διενέργεια ερευνών και εξετάσεων. Ιατροδικαστής βρίσκεται στη σκηνή για τη διενέργεια αυτοψίας.

Άντρες της Αστυνομίας «χτενίζουν» την περιοχή ψάχνοντας για κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τοποθετημένα στην περιοχή, που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας.

Ισχυρισμός που έφτασε στις αρχές έκανε λόγο για ληστεία που στη συνέχεια οδήγησε στη δολοφονία του ζεύγους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα.