Πυρίλλης: Κατήγγειλε εκβιασμό του για 1 εκ. ευρώ

0
804

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!Καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον δικηγόρου έκανε ο Θεόδωρος Πυρίλλης.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου μετέβη την Τετάρτη (16/05) στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου και υποστήριξε ότι ο εν λόγω δικηγόρος απαίτησε από τον κ. Πυρίλλη για λογαριασμό γνωστού επιχειρηματία, ένα εκατομμύριο ευρώ για μια κτηματική πράξη που είχε γίνει πριν από 10 χρόνια.

«Αν δεν διευθετήσουμε αυτή την οφειλή προς τον πελάτη μου, θα πάμε δικαστήριο και θα διασυρθείς» είπε το ίδιο πρόσωπο στον κ. Πυρίλλη, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος.

Ο καταγγελλόμενος φέρεται να είχε συναντηθεί με τον Θεόδωρο Πυρίλλη στο δικηγορικό γραφείο του νομικού συμβούλου του Δημάρχου, Ανδρέα Πιττάτζη. Με λίγα λόγια, στη συνάντηση συμμετείχαν και οι τρεις, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε. Λίγο αργότερα, Πυρίλλης και Πιττάτζης μετέβησαν στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, καταγγέλλοντας τον δικηγόρο.

Όπως σημειώσαμε ο εν λόγω δικηγόρος παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος γνωστού Κύπριου επιχειρηματία. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο κ. Πυρίλλης υπέβαλε καταγγελία μόνο για τον δικηγόρο, καθώς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει κατά πόσον ο νομικός ενεργούσε εκ μέρους του επιχειρηματία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου εξετάζει τους ισχυρισμούς του κ. Πυρίλλη, για να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η συζήτηση για τη κτηματική διαφορά. Πρώτα αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις και εν συνεχεία θα εξεταστεί κατά πόσον προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Πηγή: tothemaonline.com